Rejser til Chicago

Rejser til Chicago

Sammenlign priser på pakkerejser med fly og hotel til Chicago her. * Gratis prisovervågning * Også billige flybilletter.

Billige rejser til Chicago

Fra København

Bedøm rejsemål (24 bedømmelser)
4.5

Chicago er en af de største byer i U.S.A, hvilket afspejler sig i byens overdådige arkitektur.

I Chicago finder du flere af de mest ikoniske skyskrabere i Nordamerika, som alle har et helt unikt design. Byen er nemlig i særdeleshed kendt for at tænke nyt og kreativt, når det kommer til arkitektur og dermed fremtoningen af byen. Der er således tale om en yderst moderne by, hvor alt mere eller mindre er nyt. Gamle faldefærdige bygninger renoveres eller erstattes af nye og bedre bygninger, der giver byen det ønskede udtryk i forhold til den kultur, som befolkningen gerne vil leve i.

Find rejser der driver dig mod kunsten

Hvis du er kunstinteresseret, så besøger du på mange af dine rejser formentlig også flere kendte gallerier og kunstmuseer, og Chicago skal ikke være nogen undtagelse. Hos Travelmarket.dk kan du finde pakkerejser med fly og hotel, så du kan komme til at opleve noget af det, som Chicago er mest kendt for, nemlig byens kunstinstitut, som udstiller store impressionistiske og post-impressionistiske værker. Chicago er meget stolt af byens kunst, hvilket formentlig også er en af grundende til, at byen ligner et stort kunstværk af moderne arkitektur.

Oplev byen fra skyen

I og med at Chicago er et stort kunstværk, så er det selvfølgelig også en stor oplevelse at se byen fra toppen. Du har i byen derfor store muligheder for at besøge nogle af de højeste skyskrabere og bygninger, hvorfra udsigten strækker sig så langt øjet rækker. Du kan blandt andet opleve udsigten, men også den mere jordnære kunst, ved disse attraktioner:

  • Willis Tower – En af de højeste skyskrabere i byen med stor udsigt over hele Chicago
  • Millennium Park – Et stort grønt areal med kunst og skøjtebane beliggende ved et teater
  • 875 North Michigan Avenue – En stor skyskraber med udsigt fra 94. etage

Charterrejser til rejsemål i USA

Charterbureauer med charterrejser til Chicago

  • Billige charterrejser med Spies