Singapore skyline ved solnedgang med ArtScience Museum i forgrunden ved marinaen.

Billige flybilletter til Singapore

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Singapore

Fra København

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Singapore

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
18. nov 27. nov
CPH
SIN
SIN
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.721,- Vælg
18. nov 25. nov
CPH
SIN
SIN
CPH
Air China 1 stop
Air China SAS 2 stop
Fra kr. 3.942,- Vælg
2. sep 18. nov
CPH
SIN
SIN
CPH
Swiss 1 stop
Swiss 1 stop
Fra kr. 3.949,- Vælg
4. nov 18. nov
CPH
SIN
SIN
CPH
Qatar Airways 1 stop
Qatar Airways 1 stop
Fra kr. 3.991,- Vælg
8. okt 21. okt
CPH
SIN
SIN
CPH
Lufthansa 1 stop
Swiss 1 stop
Fra kr. 4.041,- Vælg
Bedøm rejsemål (281 bedømmelser)
4.6

Flyv til den futuristiske bystat Singapore

BY OG LAND: Singapore er en bystat i Sydøstasien og på mange måder et mikrokosmos af hele regionen. Flyv hertil og oplev hele Asien samlet på ét sted.

Første gang man lander i Singapore, er man nødt til at gnide øjnene. Det skyldes ikke jetlag. Nej, årsagen er, at byen nærmest ligner noget fra en science fiction.

Singapore er en topmoderne Sydøstasiatisk tiger, der brøler og spinder på en gang.

Bystaten er på en og samme tid et lille land og en storby, og så rummer den alle folkeslag og etniske grupper fra regionen. Turister, der kommer til byen, bliver altid slået over, hvor mangfoldig Singapore er.

Som følge af de mange nationaliteter findes, der også et væld af sprog: engelsk, mandarin kinesisk, malaj og tamil. Tilsvarende findes buddhisme, islam, kristendom , hinduisme, jainisme, sikhisme , taoisme og konfucianisme også side om side. Der bor lidt over fem millioner mennesker i Singapore.

Årsagen til de mange forskellige nationaliteter skal findes i Singapore fortid som en britisk koloni grundlagt i 1819. Siden uafhængigheden er landet i øvrigt blevet et af de mest velstående lande med verdens travleste havn.

Man får som feriegæst virkelig mange oplevelser ved at tage til Singapore, og der er et godt udvalg af flyruter at vælge imellem. Så hvis du har besluttet dig for at tage til Singapore, så søg på Travelmarket.dk efter flybilletter til byen. I venstremenuen kan du vælge, om din rejse til Singapore må have ingen eller flere flyskift undervejs. Du kan også rate dine resultater efter rejsetid til landet.

Flyv ind til drømmeland

Singapore er Sydøstasiens center, når det gælder luftfart. Den nemmeste måde at kommer hertil er da også med fly medmindre, man kommer fra Malaysia eller Indonesien.

Der er direkte forbindelser til Europa, Mellemøsten, Australien, New Zealand, Nordamerika og Sydafrika. Singapore er også populær som stop på “kængururuten” mellem Australien og Europa.

Så hvis man er i Singapore, kan man komme til ethvert sted på kloden i løbet af kort tid. Som følge af Singapores meget centrale placering på fly-verdenskortet er det let at finde den helt rigtige flybillet hertil.

I modsætning til de fleste andre lufthavne, er der i Singapore ingen separate zoner for afrejsende og ankommende passagerer i de vigtigste terminaler før paskontrol. Det giver gode muligheder for passagerer der vil shoppe og spise.

Hvis man har over fem timer til overs, er det muligt i lufthavnen at melde sig til gratis byrundture. Man henvender sig blot til “Free Singapore Tours” i lufthavnen.

Indkøb i Singapore

The Orchard Road-området er domineret af flere etager høje indkøbscentre og hoteller og er epicenteret for turismen. Shopping er næsten et must, fordi priser og udvalg er “superb” her. Singapore har et overdådigt udvalg af gode steder at shoppe: Marina Bay, Bugis Street, Chinatown, Geylang Serai, Kampong Gelam & Arab Street, Little India, North Bridge Road og som nævnt Orchard Road. Og husk – det er kun dig og din økonomi, der sætter begrænsningerne.

Singapores største indkøbscenter, VivoCity, er også en oplevelse, der har tiltrukket millioner af mennesker til siden åbningen i 2006. Når man så til sidst har shoppet amok, kan turen fortsætte ud i byen.

Aktiv i Singapore

Mere end 13 millioner turister flyver hvert år ind til Singapore. Det skyldes ikke kun, at byen stort set ingen kriminalitet har. Heller ikke, at det er en miljøvenlig by. Eller at befolkningen for næsten alles vedkommende taler et glimrende engelsk. Men selvfølgelig er det da tre plusser, som turisterne noterer sig. Det vigtigste er naturligvis de mange oplevelser, som byen giver.

Mange besøger den verdenskendte Singapore Zoo og Night Safari, som giver mulighed for at se asiatiske, afrikanske og amerikanske naturscener om natten uden synlige barrierer mellem gæster og de vilde dyr. Singapore Zoo har et “åbent zoo”-koncept, hvor der holdes dyr i indhegninger, adskilt fra de besøgende ved skjulte tørre eller våde voldgrave i stedet for bure.

Er man interesseret i især fugle er Jurong Bird Park også en god mulighed. Her er der fokus på fugle.

For dem, der har lyt til at vide mere om Anden Verdenskrig, er der gode muligheder på turistøen Sentosa, hvor Fort Siloso ligger. Fæstningen blev bygget som forsvar mod japanerne, og her er masser af spændende våben.

Vil man have fred og ro i sindet, kan et besøg i det botaniske have og i Gardens By the Bay være lige det, der skal til. Nyd også udsigten fra Sands SkyPark, hvor man kan kigge ned på skyerne.

Smag på byen

Ikke overraskende er Singapores mangfoldighed gået i kødgryderne. Man kan få traditionel malajmad, halal, europæisk og i stor stil kinesisk mad.

Alle blandingsvarianter stortrives, og menukortene vil glæde ethvert øje. Her kan bruges gaffel, kniv, skeer og pinde ved samme bord uden problemer.

Når aftenen falder på, sker der noget magisk i Singapore. Alt det effektive og business-like træder i baggrunden, og frem kommer barer og natklubber. Slipset bliver bogstaveligt talt løsnet, for nu skal livet nydes.

Barer, værtshuse og natklubber stortrives< i den rene og meget futuristiske by – og forvandlingen skal opleves. Hvis man kun oplever Singapore om dagen, har man kun set den halve sandhed. På Travelmarkets søgemaskine kan du finde alle typer flybilletter til dejlige Singapore.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Singapore:
København til Singapore
18. november til 27. november fra kr. 3.721,-

Populære rejsemål i Sydøst Asien