Billedet viser Singapores skyline om aftenen med Marina Bay Sands og et stort pariserhjul.

Rejser til Singapore

Hold ferie i Singapore, og du får med sikkerhed en oplevelse, du aldrig vil glemme! Den gamle engelske koloni er i dag en af verdens mest rene og mest sikre storbyer. Oplev Asiens New York fyldt med kultur, grønne områder, gastronomi og shopping, når du rejser til Singapore.

Billige rejser til Singapore

Fra København

Bedøm rejsemål (57 bedømmelser)
4.5

Rejser til Singapore

Rejser til Singapore
Det pudsige ved Singapore er, at det både er en ø, et land og en by på samme tid. Den pulserende metropol er lidt større end Bornholm, men her bor omtrent lige så mange mennesker som i hele Danmark, hvilket siger lidt om befolkningstætheden.

På charterrejser til Singapore vil du opleve et moderne land, som er kendt for sin renlighed og nultolerance overfor kriminalitet, og Singapore er faktisk et af de mest sikre steder at færdes.

Samtidig er her rigtig mange regler, du skal vide om, inden du bogstaveligt talt stiger ud af dit fly til Singapore. Har du mon nogensinde oplevet at skulle tømme håndtasken for tyggegummi, inden du kommer ind i landet for ikke at få en bøde? Det er nemlig forbudt at tygge tyggegummi i Singapore, og derfor må det heller ikke indføres i landet. Derudover straffes der også med bøder for fx at spytte og smide affald på gaden. Dette skal du have i baghovedet, når du rejser til Singapore.

Du kan glæde dig til at opleve en eksotisk og frodig asiatisk storby, og på din rejse til Singapore kan du se frem til den skønne og fascinerende blanding af gammel engelsk kolonistil og flot moderne arkitektur.

Så uanset om du har bestilt pakkerejser til Singapore, eller du bare vil bruge Singapore som et ”stop-over” på din rejse rundt i Asien, ja så er det, det hele værd!

Det skal du se i Singapore
Uanset hvilket rejsemål i Singapore du vælger, så er der Singapore seværdigheder nok til en lang ferie. Der er utallige museer, templer og moskéer at besøge, ligesom du også kan se frem til særlige naturoplevelser fx i junglen i den nordlige del af Singapore.
Bukit Timah Nature Reserve er nemlig Singapores sidste stykke oprindelig regnskov.

Du kan også få fine naturoplevelser ved at tage en tur på Singapore River, eller hvad med at hilse på de søde pandaer i det imponerende Singapore Zoo?

Området omkring vandet, Marina Bay er fantastisk. Her står bl.a. den ikoniske statue Merlion, som symboliserer Singapores fortid og nutid. Det er også her, du finder Singapores svar på pariserhjulet, Singapore Flyer, som frister med at vise dig udsigten udover bugten og byen.

Ved området Gardens by the Bay har du mange muligheder for at nyde smukke haver, søer og promenadestier. Du kan fordybe dig i natur og fauna i de to subtropiske drivhus-domer. Det ene bugner af blomster, og i det andet kan du opleve verdens højeste indendørs vandfald, som måler 35 meter.

Udenfor kan du gå rundt blandt de 18 kunstige supertræer, som er fine beviser på selvforsynende bæredygtighed. Disse supertræer er også meget smukke om aftenen, og kan ses fra flere hoteller i Singapore.

Skal du have lidt afveksling og anderledes oplevelser, kan du lægge vejen forbi China Town, Little India eller Little Arabia.
En hyggelig og god oplevelse er det også med en slentretur langs Singapore River, hvor du på den ene side går forbi mindesten, statuer og kunst, og på den anden side har floden, som grænser op til skyskrabere og højhuse bagved.

Jo, seværdigheder er der nok af, når du rejser til Singapore, men byens skyline – især om aftenen – er der nu intet, der slår. De nærmest forførende lys bliver man aldrig træt af at kigge på.

Sentosa Island
For at komme til øen skal du enten køre i bil over en bro, eller prøve en anden form for transport ved at tage svævebanen. Herfra har du oveni købet en fin udsigt til byen og ud over øen.

Den lille ø ligger i det sydligste Singapore, og her kan du sagtens tilbringe en hel dag med forlystelser og aktiviteter for både børn og voksne. Det kan fx være et besøg i Universal Studios, MegaZip Adventure Park eller i det store akvarie. Og er du til golf, finder du her en af de flotteste golfbaner i verden. Jo, en ferie i Singapore kan være meget alsidig og varierende.
Vil du slutte dagen af med at dase og blive kølet af, byder Sentosa Island på en vandpark og tre lækre strande.

Indkvartering og hoteller
Hvis du selv planlægger at finde fly og hotel i Singapore, kan det være svært at vælge blandt det store udbud af hoteller i Singapore.

Der findes indkvartering i alle standarter og prisklasser lige fra sovesale på billige hoteller til dyre internationale luksushoteller. Har du mulighed for det, er det et smukt syn med udsigt ud over Marina Bay Singapore.

Hvis man er på bryllupsrejse, og det skal være noget helt særligt, kan man evt. flotte sig med en enkelt overnatning på Four Seasons Hotel, Shangri-La Hotel eller Marina Bay Sands.
Uanset bør du lægge vejen forbi Marina Bay Sands, som er ikke mindre end et arkitektonisk (og ingeniørmæssigt) mesterværk. Hotellet rummer ikke mindre end 2.500 værelser samt verdens største pool – i hvert fald hvad angår infinity pool – oppe på 57. etage. Den berømte og mest fotograferede pool i verden på Marina Bay Sands Skypark, er dog kun tilgængelig for hotellets gæster.
Læs også: 7 spektakulære swimmingpools, som det er værd at rejse til

Udsigtsplatformen derimod – Skypark Observation Deck – er åben for alle, hvorfra man har en imponerende udsigt ud over Singapores Skyline. Dette er næsten et must at opleve, når man rejser til Singapore.

Klima – den bedste tid at besøge Singapore
Hvad kan du regne med af Singapore klima, når du rejser dertil? Singapore har et tropisk klima, hvilket betyder, at luftfugtigheden er høj. Temperaturen er nogenlunde stabil, og ligger omkring de 30 grader hele året rundt.

Singapore vejr kan dog også byde på lidt regn og torden, men heldigvis med solskin efterfølgende. Uanset højsæson i Singapore, skal man have i baghovedet, at der i november og december falder mest nedbør.

Mad & drikke i Singapore
For mange er mad- og spiseoplevelser en stor del af deres ferie, også når det gælder charterrejser til Singapore. Her finder du mange internationale retter samt alt inden for det asiatiske køkken. Sæt tænderne i specialiteter lige fra kylling, fisk & skaldyr med ris og nudler – til supper og lækre grøntsager.

Bestil en af de forskellige karry-retter, og helst hvor de lokale spiser på de såkaldte ”hawkers”, som er en slags madcentraler. På den måde er du sikker på autentiske madoplevelser på dine Singapore rejser.

Sidst men ikke mindst: Når turen går til Singapore, er det selvfølgelig et must at nyde en Singapore Sling – gerne og helst på et bestemt hotel i Singapore, nemlig Raffles Hotel.

Shopping på rejser til Singapore
Hvis du er til shopping, og du gerne vil ud og bruge din Singapore valuta – Singapore dollar – kan du godt glæde dig. Du kan se frem til shopping i verdensklasse med noget for enhver pengepung og -smag.

I Singapore kan du finde alt lige fra sjovt nips og silkekimonoer på markeder i China Town til eksklusive mærkevarer i imponerende shopping centre.

På din rejse til Singapore kan du også få din lyst styret i alle butikkerne langs Orchard Road.

Sådan kommer du rundt i Singapore
Når du ankommer med fly til Singapore, har du mange muligheder for udmærkede transportformer rundt i byen.

Nemt, billigt og effektivt er Singapores metro, og selve metronettet er ret omfattende. Af andre transportmidler kan nævnes bus, taxi og trishaw (en cykeltaxi) til de kortere strækninger.

Når du krydser gaden, skal du huske, at der i Singapore køres i venstre side af vejen!

Flyvetid til Singapore og rejsetid til Singapore
Når du rejser til Singapore, kan du regne med en flyvetid på omkring fra knap 16 timer med et stop. Det gælder om at bruge de mange timers transport til noget nyttigt, og der er rigelig af tid i flyveren til at glæde dig til din drømmerejse eller til at læse om kultur og oplevelser i Singapore.

Med hensyn til tidsforskel – Singapore er den dansk tid plus 6 timer (vintertid plus 7). Så nogle timers tidsforskel skal du vænne dig til, når du køber en Singapore rejse.
Få mere information på Singapores officielle turistråds hjemmeside

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Singapore

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Singapore?

Du kan rejse til Singapore fra København (Kastrup)

Er det sikkert at rejse til Singapore?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Singapore, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Singapore.

Charterbureauer med charterrejser til Singapore

  • Billige charterrejser med Spies