Dansk Flyprisindex™

Dansk Flyprisindex udkommer hver måned og afspejler udviklingen i flypriserne på 20 udvalgte europæiske og interkontinentale destinationer.

Dansk Flyprisindex publiceres af rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk.

Du kan søge på bestemte ruter eller se prisudviklingen nedenfor.
Fra
København
 
Til
Bangkok
 
Periode fra
Uge 32 2023
 
Periode til
Uge 24 2024
Dansk Flyprisindex udgives hver fjerde uge af prissammenligningssiden Travelmarket.dk, og er baseret på en oversigt over de billigste flybilletter t/r til de ti mest populære europæiske og oversøiske destinationer. Følgende destinationer indgår i Dansk Flyprisindex:

Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm, Wien.

Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney, Tokyo.

Index 100 er flypriser med afrejse i uge 32/2009. Alle priser er søgt fire uger før afrejse og var tilgængelige på søgetidspunktet.

Flybilletter til Europa har minimum 2 nætters ophold og maksimum 7 dages varighed. Flybilletter til interkontinentale destinationer har minimum 2 nætters ophold og maksimum 14 dages varighed. Max. transfertid i lufthavne er 8 timer.

Alle priser er returrejser på økonomiklasse gældende fra den nævnte afrejselufthavn. Priserne er inklusive skatter og afgifter, men eksklusive særlige tillæg for ekstra bagage, prioritets check-in, kreditkortgebyr etc.

Priser er eksklusiv diverse tillæg for eventuel bagage, administration, kreditkortafgift etc. Vi henviser til vores gebyroversigt for opdaterede gebyrer fra disse flyselskaber.

Travelmarket.dk gør opmærksom på, at de nævnte flypriser er udtryk for billigste ledige pladser på søgetidspunktet. Der kan således forekomme tilfælde, hvor der før dette tidspunkt er købt en billigere billet.

Få oversigt over lavprisflyselskabernes gebyrer i vores gebyroversigt

Vil du vide mere om Dansk Flyprisindex?


Journalist
Er du journalist og ønsker at modtage Dansk Flyprisindex pr. mail hver måned?
- så kontakt CEO Ole Stouby på ols@travelmarket.com eller 40 81 72 47.

Kontakt

Pressemeddelelser

Hvis du ønsker at modtage pressemeddelelser fra os, så skriv en e-mail til info@travelmarket.com.

Så sætter vi dig på listen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.