COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Milano

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 529,- Fra 949,- -
Charter (fly+hotel) Fra 925,- Fra 930,- Fra 1.655,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Milano
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Milano

Bedste rejsetid

Top
Milano kan besøges året rundt, byens seværdigheder lukker aldrig og kan nydes uanset vejret. Vil man undgå den kølige vinter er månederne fra marts til oktober de mest optimale.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Milano er berømt for dens fremragende natklubber, hvor der altid er fest og farver. St. Ambroses dag er en af de største begivenheder i Milano. Den fejres d. 7. december, hvor der er feststemning over hele byen.

Overnatning / Hotel

Top
I Milano består overnatningsmulighederne primært af hoteller og hostels. Hotellerne findes i alle prisklasser, mens de fleste hostels ligger i den billigere ende af prisskalaen. Man skal være opmærksom på, at det er dyrere at overnatte i Milano end i mange andre områder af landet, yderligere er det en god ide at booke sit værelse på forhånd, da der hurtigt bliver fyldt op på hotellerne. Bestil hotel i Milano her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i Milano. De stopper ikke midt på gaden, du skal finde en taxiholdeplads eller bestille en over telefonen.

Alternativ transport

Milano har en yders effektiv undergrundsbane, der dækker stort set hele byen. Desuden kører der busser over det meste af byen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.