COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Firenze

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 766,- Fra 777,- Fra 1.349,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.155,- Fra 975,- Fra 2.805,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Firenze
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Firenze.

Bedste rejsetid

Top
Firenze kan besøges året rundt, men vil man opleve byen fra sin smukkeste side og undgå vinterkulden og den meget varme sommer, er månederne fra marts til maj samt september og oktober optimale tidspunkter.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
De to største festivaler i Firenze er Festa del Patrono og Calcio Storico, der begge afholdes d. 24. juni. Under festivalerne spiller man fodboldkampe, hvor deltagerne er iklædt kostumer fra det 16. århundrede. Desuden kan man i juni opleve Italiens ældste musikfestival Maggio Musicale Fiorentino i Firenze.

Overnatning / Hotel

Top
Der er over 150 hoteller i Firenze, så der er masser af værelser at vælge imellem. Hotellerne ligger i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag. Desuden er der en del hostels i byen, hvor man også kan finde enkelte campingpladser. Det er en god ide at booke et værelse, inden rejsen, da der kommer rigtig mange turister i Firenze. Bestil hotel i Firenze her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i byen, det nemmeste er at finde dem ved en taxiholdeplads eller bestille en per telefon.

Alternativ transport

Der kører lokale busser i Firenze, som dækker stort set hele byen. Man skal være opmærksom på, at man skal købe billetten, inden man står på bussen. Billetterne kan købes i aviskiosker eller på busterminaler.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.