De billigste charterrejser til Cypern – lavprisoversigt

Overvejer du, om din næste charterferie skal gå til Cypern, og er du meget fleksibel med, hvornår du kan rejse? Så kan du helt sikkert bruge denne lavprisoversigt. Her får du nemlig et hurtigt overblik over de billigste charterrejser til Cypern med afrejse inden for de næste seks måneder. Du kan samtidig tjekke, hvornår det bedst at rejse til den populære solskinsø.

På en charterferie til Cypern vil du få utallige kulturelle, kulinariske og historiske oplevelser med hjem. Cypern er en af Middelhavets mest solsikre øer, og her finder du sandstrande og Europas reneste badevand.

Hvad koster en billig charterrejse til Cypern?

I nedenstående oversigt finder du de billigste 3-stjernede (og 4-5-stjernede rejser – hvis du er heldig) charterrejser til Cypern med afrejse inden for de næste seks måneder. Der skulle derfor være en god mulighed for, at du finder lige netop den charterferie, som du søger efter

Fig Tree BayLantiana GardensCypern (8 dage)2-værelses lejlighed
1.674,-Søg

Ayia NapaLantiana NapaCypern (8 dage)1-værelses lejlighed med terrasse mod poolområdet
1.949,-Søg

Fig Tree BayGolden StarCypern (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon mod gaden
2.395,-Søg

LarnacaLarcoCypern (8 dage)Dobbeltværelse
2.524,-Søg

Ayia NapaOcean Beach Club - CypernCypern (8 dage)1-værelses lejlighed med balkon mod poolområdet
2.745,-Søg

LarnacaAtrium Zenon Hotel ApartmentsCypern (8 dage)Toværelses lejlighed
3.887,-Søg

PaphosMayfairCypern (8 dage)Familieværelse (2 - 4 pers.)
4.146,-Søg

PaphosCoral Beach m/Mini All InclusiveCypern (8 dage)Dobbeltvær. (2-3 pers.)
5.846,-Søg

Du kan selv søge efter en billig charterferie til Cypern, som matcher dine rejseønsker. Klik her og start din søgning i Travelmarkets chartersøgemaskine, som indeholder alle de store charterbureauers tilbud.
 

billig rejse Cypern

Hvornår er det bedst at rejse til Cypern?

Fra midten af marts begynder klimaet på Cypern at minde om det danske sommervejr med over 20 grader om dagen og omkring 10 grader om natten.

Fra slutningen af maj holder temperaturen sig mellem 28 og 35 grader om dagen og 18 og 22 grader om natten. Det fortsætter indtil slutningen af oktober.

Fra starten af juni til slutningen af september kan du forvente fuld sol, lav luftfugtighed og én eller to dage med regn.
 

Fandt du ikke en billig rejse til Cypern?

På Travelmarket sammenligner vi rejser fra alle de store charterbureauer, så du nemt kan finde den billigste og bedste solferie til alle de populære rejsemål. Lav en søgning, og sammenlign tilbud på billige rejser til Cypern i Travelmarkets chartersøgemaskine.
 
Billige rejser til Cypern (c) istockphoto / KaeArt
Sandstrande på Cypern (c) istockphoto / KaeArt

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.