Rejser til Fig Tree Bay

Rejser til Fig Tree Bay

PROTORAS: Skønne Fig Tree Bay har krystalklart vand, lækre og udsædvanligt fine strande og ikke mindst gode muligheder for aktiviteter og underholdning.

Billige rejser til Fig Tree Bay

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Fig Tree Bay

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

Rising Star Beach
Rising Star Beach 2-værelses lejlighed med balkon
Fig Tree Bay, Øvrige Cypern, Cypern 2. okt fra Aalborg 7 nætter
3.395,- Vælg
Protaras Plaza
Protaras Plaza Dobbeltværelse
Fig Tree Bay, Øvrige Cypern, Cypern 9. okt fra Billund 7 nætter
4.486,- Vælg
Sunrise Beach
Sunrise Beach Dobbeltværelse
Fig Tree Bay, Øvrige Cypern, Cypern 6. nov fra København 7 nætter
5.499,- Vælg
Bedøm rejsemål (90 bedømmelser)
4.4

Dejlige charterrejser til Fig Tree Bay

PROTORAS: Skønne Fig Tree Bay har krystalklart vand, lækre og udsædvanligt fine strande og ikke mindst gode muligheder for aktiviteter og underholdning.

Byen Protoras strækker sig langs den aldeles vidunderlige Fig Tree Bay på Cyperns sydøst kyst. Det er her – omkring ti kilometer øst for Ayia Napa – at de kræsne, kvalitetsbevidste Cypern-kendere tager hen, når der skal holdes charterferie. De fleste kommer ind fra Larnaca Internationale Lufthavn.

For charterfolket er Fig Tree Bay charterrejsernes Rolls Royce. Vandet er så klart og blåligt, at man ikke tror sine egne øjne. Fig Tree Bay er en bugt, der appellerer til længsler, romantik og kærlighed. Det er ikke uden grund, at Cypern kaldes for kærlighedens ø.

Selve navnet Fig Tree Bay stammer ikke overraskende fra Figentræet, der giver skygge på et sted, hvor strålende sol dominerer.

I området tæt ved Ayia Napa og Fig Tree Bay ligger nationalparken Cap Greco med de mange naturstier. Her kan charterrejsende få en helt anderledes autentisk oplevelse med hjem som bonus til charterturen. Parkens skønne natur er præget af små fyrretræer og enebærbuske, og fra de høje skrænter er der direkte udsigt til det blå, salte Middelhav. Det er også her, man finder Kyklopens hule. Parken har også flere cykelruter for cykelentusiasterne.

Sol, vand og strand

Fig Tree Bay er et af Cyperns absolut bedste strandområder. Strandens fine, hvide sand gør den populær blandt turister og lokale søger også hertil med deres børn på grund af den stille, meget klare vand. Vandet betegnes af mange ferierejsende som azurblå – og det er så absolut også det mest dækkende.

Man kan svømme ud til den lille klippeø i bugten, hvis man er en god svømmer. På øen kan man være en lille smule alene og nyde synet af et himmelsk sted fra en anden vinkel.

Øen er en af grundene til det stille vand, der gør Fig Tree Bay meget børnevenlig.

Aktiviteter i Fig Tree Bay

Bugten giver super gode muligheder for Ocean Aquarium viser alle havets vidunderlige dyr, og vil man selv i vandet, så er vandlandet Water World i Ayia Napa et besøg værd.

På grund af den brede vifte af aktiviteter er Fig Tree Bay elsket af børnefamilier, for her er der ingen, der behøver kede sig. Men også de unge og voksne elsker Fig Tree Bay for dets mangeartede tilbud, der alle er centreret om byen og dermed let at nå for alle.

Fig Tree Bay ligge tæt ved Ayia Napa og her er der yderligere muligheder for aktiviteter. Vandhunde vil også glæde sig over, at Waterworld – Europas største vand-temapark – er tæt på.

Fest i Fig Tree Bay

Resortet er ikke kun levende om dagen. Om aftenen tilbyder en vifte af gode restauranter alle typer menuer, såvel thai, italienske og indiske foruden en række andre. Men feriegæster bør give sig selv oplevelsen af at smage det cypriotiske køkken – for eksempel de friskgrillede fisk.

Natten er for alle i Fig Tree Bay, og der bliver festet igennem. Byen har et meget rigt natteliv med natklubber, diskoteker, barer, cafeer og karaokebarer. Man kan gå i byen på sin helt egen måde, og natten er nøjagtig så lang og sjov, som feriegæsterne gør den til.

Hvis tempoet skal endnu mere i vejret, eller hvis man har lyst til at prøve andre in-steder, så vælger mange at tage en tur til Ayia Napa, hvor man DJ’s sørger for, at du får rystet kroppen godt igennem.

Fig Tree Bay bør opleves, hvis man vil have en charterrejse ud over det sædvanlige.

Charterrejser til rejsemål i Cypern

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Fig Tree Bay

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Fig Tree Bay?

Du kan rejse til Fig Tree Bay fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Bornholm (Rønne) og Aalborg

Charterbureauer med charterrejser til Fig Tree Bay

  • Billige charterrejser med Apollo
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med Sunweb
  • Billige charterrejser med TUI

Find rejsen til Fig Tree Bay her