Afbudsrejser til Fig Tree Bay

Afbudsrejser til Fig Tree Bay

Gør din drøm til virkelighed og bestil rejsen til Fig Tree Bay NU

Bedøm rejsemål
4,6
(115 bedømmelser)
Gør det! Hvad venter du på? Lad dine drømme blive til virkelighed, din eskapisme blive en realitet og bestil drømmerejsen til det fantastiske Fig Tree Bay! Her hersker sol og sommer og masser af muligheder for at lade kroppen og sindet op med energi og overskud.

Fig Tree Bay og den smukkeste strand

På Fig Tree Bay finder du eftersigende den smukkeste strand, du længe har set. Her bruser et smukt og krystalklart hav i den smukkeste blå farve. Sandet er lækkert og blødt, og omgivelserne rolige og meget familievenlige med mulighed for både sjove udfoldelser og leg samt ren afslapning i skyggen af en parasol.

Bliver du tørstig efter mere end blot solbadning byder stranden også på diverse sportslige aktiviteter. Du kan desuden forlyste dig med en bådtur og bl.a. besøge spøgelsesbyen og høre spændende historier om området.

Når maven begynder at knurre, kan du stille sulten med klassisk græsk mad eller eventuelt besøge byens berømte bager, hvor du kan mæske dig i alt lige fra brød og kager til lækre salater og pizza.

Fig Tree Bay – fest og natur på afbudsrejsen

Er du kommet på ferie for også at få lidt fest og farver findes dette også i Fig Tree Bay. Byen huser således både diskoteker og barer, hvor der er rig mulighed for en svingom på dansegulvet. I forhold til nabobyen, Ayia Napa, er Fig Tree Bay dog mere børnevenlig med en god familieatmosfære i byen.

Området omkring Fig Tree Bay byder, udover et spændende strand- og natteliv, også på smukke naturoplevelser. Du kan bl.a. besøge nationalparken ’Cap Greco’, som har et stort netværk af skovstier med fyrretræer og enebærbuske. Parken har desuden adskillige cykelruter, hvis ønsket er at se øen forenden af et cykelstyr.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Fig Tree Bay

Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med Spies
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.