Afbudsrejser til Larnaca

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejse lufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner afbudsrejser fra... Sammenlign charterrejser for mange rejsebureauer og mange flere

Tag på afbudsrejse til Larnaca på Cypern

Bedøm rejsemål
4,3
(4 bedømmelser)
Den cypriotiske by Larnaca ligger østligt på den græske del af Cypern. Byen har over 70.000 indbyggere og rummer en af øens største havne. Byen er blandt andet kendt for søsiden med en nærmest Nice-agtig promenade med palmer og lækker Middelhavsstemning.

Uanset om du er af sted på afbudsrejse eller normal charter, er der hyggelig stemning og historie at se i Larnaca. De kendte, forhistoriske grave, som Larnaca rummer flere tusind af, er eksempelvis en turistattraktion for alle aldre. Oprindeligt var området en såkaldt kongeby under græsk herredømme – en supermagt i Middelhavet, som var blandt de allerførste til at bosætte sig på Cypern. Dette skete i ca. år 1200 f.kr., men også perserne findes der oldtidsspor af på øen, så der er spændende fund at se på rejsen.

I dag er det bl.a. også muligt at se en buste af filosoffen Zeno, der grundlagde den stoiske filosofi (stoicismen) i Grækenland, samt byens gamle akvædukt og nogle interessante katakomber.

Naturen i Larnaca

Selve naturen i og omkring Larnaca på Cypern er også værd at nævne for turister på afbudsrejse eller mere charterbetonede personer. Der er blandt andet lækkert og hyggeligt ved den mere moderne marina på havnen, hvor palmer og pittoreske træer står og svajer i den varme brise. Men også den mere oprindelige saltsø i byen er værd at besøge.

Her findes der naturligt flamingoer, som opholder sig i vintertiden ved søen, hvor der er højvande. Søen er tidligere anvendt til saltudvinding, men denne aktivitet er dog ikke eksisterende længere.

Afbudsrejsen går til Cypern

Cypern har igennem mange år været et populært sted at rejse hen især i sommermånederne hos mange europæiske turister, heriblandt danske turister. Det er forholdsvist nemt at få fingrene i en attraktiv afbudsrejse, så hvorfor ikke give det et skud, når du har tid og mod på sol?

Larnaca er i hvert fald et godt bud på en destination, der kan blive god for familien eller det ældre par, som ønsker historiske vandringer eller afslapning.
Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK