Afbudsrejser til Larnaca

Afbudsrejser til Larnaca

Billige afbudsrejser til Larnaca

Fra København

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Bedøm rejsemål (194 bedømmelser)
4.6

Tag på afbudsrejse til Larnaca på Cypern

Den cypriotiske by Larnaca ligger østligt på den græske del af Cypern. Byen har over 70.000 indbyggere og rummer en af øens største havne. Byen er blandt andet kendt for søsiden med en nærmest Nice-agtig promenade med palmer og lækker Middelhavsstemning.

Uanset om du er af sted på afbudsrejse eller normal charter, er der hyggelig stemning og historie at se i Larnaca. De kendte, forhistoriske grave, som Larnaca rummer flere tusind af, er eksempelvis en turistattraktion for alle aldre. Oprindeligt var området en såkaldt kongeby under græsk herredømme – en supermagt i Middelhavet, som var blandt de allerførste til at bosætte sig på Cypern. Dette skete i ca. år 1200 f.kr., men også perserne findes der oldtidsspor af på øen, så der er spændende fund at se på rejsen.

I dag er det bl.a. også muligt at se en buste af filosoffen Zeno, der grundlagde den stoiske filosofi (stoicismen) i Grækenland, samt byens gamle akvædukt og nogle interessante katakomber.

Naturen i Larnaca

Selve naturen i og omkring Larnaca på Cypern er også værd at nævne for turister på afbudsrejse eller mere charterbetonede personer. Der er blandt andet lækkert og hyggeligt ved den mere moderne marina på havnen, hvor palmer og pittoreske træer står og svajer i den varme brise. Men også den mere oprindelige saltsø i byen er værd at besøge.

Her findes der naturligt flamingoer, som opholder sig i vintertiden ved søen, hvor der er højvande. Søen er tidligere anvendt til saltudvinding, men denne aktivitet er dog ikke eksisterende længere.

Afbudsrejsen går til Cypern

Cypern har igennem mange år været et populært sted at rejse hen især i sommermånederne hos mange europæiske turister, heriblandt danske turister. Det er forholdsvist nemt at få fingrene i en attraktiv afbudsrejse, så hvorfor ikke give det et skud, når du har tid og mod på sol?

Larnaca er i hvert fald et godt bud på en destination, der kan blive god for familien eller det ældre par, som ønsker historiske vandringer eller afslapning.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Larnaca

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med TripX
  • Billige afbudsrejser med TUI

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Larnaca?

Du kan rejse til Larnaca med Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies, TripX og TUI. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Larnaca?

Du kan rejse til Larnaca fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg.

Er afbudsrejser til Larnaca populære?

Ja, afbudsrejser til Larnaca er populære. Vores brugere giver Larnaca 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Larnaca her

Hvad koster afbudsrejser til Larnaca?

Prisen på afbudsrejser til Larnaca skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2.103,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Larnaca her