Afbudsrejser til Paphos

Afbudsrejser til Paphos

Bedøm rejsemål (185 bedømmelser)
4.5

Find billige rejser til Paphos her!

Er du også én af dem, der bare går og drømmer om at komme ned i varmen og væk fra den kedelige og grå hverdag? Hvorfor så ikke gøre noget ved det og bestille din rejse til destination ’sol og sommer’ i den charmerende by Paphos – en afbudsrejse, du sent vil glemme!

Paphos – kærlighedens by

Paphos er en smuk og fortryllende havneby på den dejlige ø Cypern. Paphos var Cyperns hovedstad under Alexander den Store, og byen er beliggende i kærlighedsgudinden Afrodites fødested på vestkysten.

Myten om Afrodite er særligt kendt i Paphos, eftersom byen ligger ikke ret langt fra den sten, Petra tou Romiou, hvor kærlighedsgudinden efter sigende dukkede op i havskummet.

Det påstås sågar, at hvis man svømmer rundt om stenen ikke mindre end 10 gange, så kommer man til at se 10 år yngre ud. Svømmer man den forkerte vej, får man den modsatte effekt – så sørg for at vælge retning med omhu!

Paphos – afbudsrejsen som emmer af historie

Udover kærlighed og mytologi emmer byen også af historie og sjæl fra en svunden tid. Er du således interesseret i historie og den tid, der var engang, byder Paphos også på fx smukke mosaikker, prægtige monumenter, fascinerende kongegrave og interessante museer. Faktisk er byen kommet med på ikke mindre end UNESCO’s officielle liste over verdens kultur- og naturskatte og er desuden blevet nomineret som Europas kulturhovedstad i 2017.

Elsker du bare strand og hav, og længes du efter en at slappe af i den bagende sol, er der selvfølgelig også rig mulighed for at nyde det gode liv på bl.a. Coral Bay, som er byens mest berømte strand. Stranden er børnevenlig med roligt vand og silkeblødt sand.

Du kan også iklæde dig dykkerudstyret og tage på opdagelse under vandet ved et af Cyperns mest populære dykkersteder, Amfiteatret, som netop ligger i Coral Bay.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Paphos

  • Billige afbudsrejser med TUI
  • Billige afbudsrejser med Aarhus Charter

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Paphos?

Du kan rejse til Paphos med Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Paphos?

Du kan rejse til Paphos fra følgende lufthavne: Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Paphos populære?

Ja, afbudsrejser til Paphos er populære. Vores brugere giver Paphos 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Paphos her

Hvad koster afbudsrejser til Paphos?

Prisen på afbudsrejser til Paphos skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 5.399,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Paphos her