Seværdigheder Venedig

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 427,- Fra 904,- Fra 2.138,-
Charter (fly+hotel) Fra 2.015,- Fra 2.405,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Venedig

Ducale paladset (Venedig)
Palazzo Ducale blev bygget i det niende århundrede. Siden da er paladset dog blev udvidet og ombygget adskillige gange. Paladset har en flot arkitektur og imponerende udsmykning og er bestemt et besøg værd. Det er muligt at besøge paladset hver dag fra 9.00 til 17.00.
Gondolture (Venedig)
Er man i Venedig skal man tage en tur med de imponerende gondoler, der sejler i de mange kanaler i Venedig. Alle gondoler er håndbygget, og der er efterhånden kun to gondolbyggere tilbage i byen, der fremstår helt fantastisk og meget romantisk, når man oplever den siddende i en af de smukke gondoler.
San Marco pladsen (Venedig)
San Marco er en af landets mest berømte pladser, hvor turister og duer kæmper om at komme til. Pladsen er omringet af imponerende bygninger, heriblandt San Marco kirken, der har en imponerende flot udsmykning. Mange turister kommer også for at høre klokken slå i det berømte bronze tårn fra det 15. århundrede.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Firenze
• Milano
• Napoli
• Rom
• Venedig
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.