Grønland - majestætisk skønhed

Billige flybilletter til Grønland

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Leder du efter en billig flybillet til Grønland, kan du finde den her på Travelmarket. Grønland tager imod dig med åbne arme, fantastiske oplevelser i en uforglemmelig og enestående natur, venlige og imødekommende indbyggere, og ikke mindst en spændende kultur. Hav en skøn rejse til Grønland.

Billige flyrejser til Grønland

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål
4,6
(163 bedømmelser)

Grønland - majestætisk skønhed

Blandt de velberejste lyder ordsproget: ”Når du har set verden, er der altid Grønland”. Men der er ingen gode grunde til at vente så længe - tværtimod er der nu en endnu bedre grund til at gøre det snarest. Grønland er majestætisk skønhed, og ingen andre steder i verden finder man så storslåede rammer, klar luft og rå naturkræfter i samspil med hinanden.

Hidtil har rejser til Grønland været anset som en dyr fornøjelse, men med de billigste flybilletter til Grønland er dét også en god grund til at komme af sted. Grønland byder på oplevelser som intet andet sted i verden og det er det perfekte miljø for de eventyrlystne. Landet kan – og bør – ses på ski, på hundeslæde og fra de unikke vandrestier.

Hovedstaden Nuuk

Grønlands hovedstad hedder Nuuk. Her findes mange populære og beundringsværdige seværdigheder, gallerier og museer, som favner Grønlands historie og nutid. Nuuk overrasker alle dens besøgende med sin gode stemning, venlige indbyggere, hygge og charme. Herfra er der ligeledes gode muligheder for at besøge Grønlands natur. Så tøv ikke med at finde en billig rejse til Nuuk.

Indlandsisen

Indlandsisen er et klasseeksempel på, at naturens skønhed ikke lader sig efterligne. Med en guide, hundeslæde og varme tæpper kan man lade sig føre herud, hvor kun meget få mennesker har været.

Og som traditionen foreskriver afslutter man med at hakke et stykke af isen til at nedkøle sin medbragte whisky.

I de mindre bygder rundt omkring langs vestkysten finder man stilhed og ro. Mange af bygderne har små, hyggelige hoteller hvorfra man kan udforske den omkringliggende natur. Hvaler, moskusokser og isbjørne er blot nogle af de dyr, som man kan se i den grønlandske natur. Midnatssol og nordlys er også fænomener, som er velkendte i de nordlige dele af Grønland.

De billige flyrejser til Grønland er en enestående chance for at opleve et land, hvor skønheden er ubeskrivelig. Har du lyst til at udvide din rejse, kan du finde de bedste flybilletter til Grønland over Island.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Grønland:
København til Ilulissat Airport
9. november til 18. november fra kr. 3.867,-
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.