COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Det østlige Tyskland

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 396,- Fra 434,- Fra 770,-
Charter (fly+hotel) Fra 995,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Det østlige Tyskland

Berlin Maraton (Berlin)
Hvert år afholdes Berlin Maratonløb, der efterhånden er blevet et af de vigtigste og mest prestigefyldte maratonløb i verden. En kombination af en jævn rute, godt vejr og en unik atmosfære gør Berlin maratonen til det hurtigste maratonløb i verden.
Berlin Muren (Berlin)
I 28 lange år, var Berlin Muren symbolet på en stor tragedie - adskillesen af familie, venner og bekendte. Adskillelsen af et folk. I dag står resterne som symbol og advarsel. Symbol på den genvundne frihed og sammensmeltning. Advarsel til hele verden om den skæbne, der overgik landet.
Berlin Zoologiske Have (Berlin)
Tysklands ældste zoo fra 1841 ligger i det sydvestlige hjørne af Tiergarten. Den 30 hektar store zoologiske have, er verdens største med over 13.000 forskellige dyrearter.
Brandenburger Tor bygningen (Berlin)
Brandenburger Tor må siges at være selve symbolet på Berlins sejre og fald. På toppen af bygning fra 1791 ses sejrsgudinden Nike der, ironisk nok, har vendt sin stridsvogn i vestlig retning.
Reichtag bygningen (Berlin)
Det er den britiske arkitekt, Sir Norman Foster, der har stået for restaureringen af den tyske Rigsdag. Den genfødte bygning, der er en kombination af nyt og gammelt, huser i dag det tyske parlament.
Byen Wittenberg (Det østlige Tyskland)
Byen Wittenberg i delstaten Sachen-Anhalt bliver af mange kaldt for reformationens vugge, da det var her Luther startede sit korstog mod katolicismen. Martin Luther blev ansat som professor ved byens universitet i 1508, og det er spændende at gå rundt og følge, hvordan reformationen har påvirket huse, kirker og klostre i byen.
Zwinger palæerne (Dresden)
I Sachens hovedstad, Dresden, ligger der en række flotte barok-palæer, der blev opført 1710-1728 af byens berømte kurfyrste August den Stærke. Palæerne, der udgør Zwinger, er i dag omdannet til udstillingsbygninger.
Byen Leipzig (Leipzig)
Byen, der igennem tiden har været en af Tysklands vigtigste handelsbyer, råder over adskillige flotte seværdigheder. En af dem er rådhuset i Leipzig, der regnes for en af Tysklands smukkeste renæssancebygninger.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.