COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Schleswig-Holstein

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 1.030,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.725,- Fra 4.875,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Schleswig-Holstein

Luftballoner over Hamburg (Hamborg)
Hvis man har pengepungen i orden og ønsker at se Hamburg fra oven, kan man kontakte et luftballonselskab, der tilbyder ture mellem april og oktober på en times varighed.
Panoptikum-Vokskabinettet (Hamborg)
Det eneste vokskabinet i Tyskland ligger på Speilbudenplatz i Hamburg. Det indeholder over 100 kendisser fra historien, sporten og showbizz.
Nolde museet (Schleswig-Holstein)
I Seebüll få kilometer fra den dansk-tyske grænse ligger Nolde-museet, der råder over cirka 200 malerier af den ekspressionistiske maler Emil Hansen fra Nolde. Museet ligger desuden i en smuk blomsterpark anlagt af kunstneren selv.
Slesvig Domkirke (Schleswig-Holstein)
Nordvest for Slesvig-Holstens hovedby Kiel ligger den gamle by Slesvig, der har spillet en stor rolle i historien. Den største seværdighed i byen er Slesvig Domkirke, der blev grundlagt i begyndelsen af det 11. århundrede, men senere ombygget i flere omgange. Inde i kirken kan man se det berømte Brüggeman-alter, der er et træskærerkunstværk i verdensklasse.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.