COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Los Angeles

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.858,- Fra 2.803,- Fra 3.632,-
Charter (fly+hotel) Fra 6.985,- Fra 12.845,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Los Angeles

Bydelen Hollywood (Los Angeles)
Los Angeles er kendt som et mekka indenfor filmindustrien, og det betyder, at der er mange kendte personer og steder i byen. Hvis man er interesseret i film og kendte mennesker skal man en tur omkring Hollywood. En tur ned af Hollywood Boulevard byder på hånd- og fodaftryk fra mere end 150 kendte mennesker, og hvis man ikke får et glimt at nogen kendte skuespillere på gåturen, kan man besøge Hollywood Wax Museum, hvor man kan få et glimt af de populære filmfolk.
Malibu beach (Los Angeles)
Ikke alle strande i Los Angeles lever op til forventningerne, men Malibu er bestemt en af de skønneste sandstrande i byen. Malibu beach er et af de bedste steder, hvis man vil have sol og mulighed for at bade. Ydermere ligger Malibu i et fantastisk landskabsbillede med bjergene fra Santa Monica Mountains National Recreation Area i baggrunden.
Universal City (Los Angeles)
Universal Studier blev bygget i 1915, og siden 1964 har det været muligt at komme på rundtur i området. Her er det muligt at se de steder, hvor adskillige film og tv-shows bliver optaget. Yderligere er det muligt at komme på en tur, der går gennem scener fra flere berømte film eller se et show med specielle effekter.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.