Billige flybilletter til Laos

Billige flybilletter til Laos

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Bedøm rejsemål (252 bedømmelser)
4.6

Rejs til det uopdagede Laos

Laos er en enestående stat i det sydøstlige Asien. Laos er gennemskåret af den smukke Mekong-flod, som er et godt udgangspunkt for alverdens oplevelser.

Staten er opbygget af mange forskellige, charmerende byer, med venlige indbyggere og utallige muligheder. Og som et godt modspil til de omgivende landes masseturisme, har Laos stadig nærmest uopdagede egne og seværdigheder, hvor man som familie eller ung rejsende kan støde på enestående og inspirerende opdagelser. Prisniveauet er lavt, humøret er højt, vejret er godt og naturen enestående: velkommen til Laos.

Laos’ natur, byer og hemmeligheder

Hovedstaden i Laos er den charmerende by Vientiane, hvor brede boulevarder breder sig i solskinnets varme, kulturelle seværdigheder såsom museer og gallerier skyder op som blomster og dynamiske, pulserende beværtninger med dans, mad, underholdning og fest udgør det trygge og festlige natteliv.

Da Laos ingen kyststrækninger har, kan man i de varme temperaturer godt længes efter at blive nedkølet. Lokalbefolkningens hemmelighed er, at finde de smukke steder ved Mekong-floden hvor man kan bade, lege og sole sig. Disse er nemt tilgængelige til fods eller med de billige taxaer, og de venlige chauffører afslører gerne deres egne badespots.

I den mindre by Vang Vieng samles unge rejsende fra hele verden og nyder den smukke natur på vandreture eller med kajak gennem det frodige landskab. I den lille landsby råder en hyggelig stemning, hvor der er en skøn tilbagetrukkenhed, til glæde for både familie og unge. Her er der også mulighed for at opleve det enestående fænomen tubing, hvor man i behagelige gummiringe driver langs smukke floder, omgivet af farvestrålende flora, og gør holdt ved de mange beværtninger der er placeret langs floden – en form for aktiv afslapning.

Laos er en skøn, uopdaget perle, der byder på det bedste af Asien til enhver form for ferie.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Laos:
København til Vientiane
17. april til 24. april fra kr. 6.183,-

De mest populære lufthavne i Laos

Populære rejsemål i Sydøst Asien