Rejs til det uopdagede Laos

Billige flybilletter til Laos

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Rejs til det uopdagede Laos

Laos er en enestående stat i det sydøstlige Asien. Laos er gennemskåret af den smukke Mekong-flod, som er et godt udgangspunkt for alverdens oplevelser.

Staten er opbygget af mange forskellige, charmerende byer, med venlige indbyggere og utallige muligheder. Og som et godt modspil til de omgivende landes masseturisme, har Laos stadig nærmest uopdagede egne og seværdigheder, hvor man som familie eller ung rejsende kan støde på enestående og inspirerende opdagelser. Prisniveauet er lavt, humøret er højt, vejret er godt og naturen enestående: velkommen til Laos.

Laos’ natur, byer og hemmeligheder

Hovedstaden i Laos er den charmerende by Vientiane, hvor brede boulevarder breder sig i solskinnets varme, kulturelle seværdigheder såsom museer og gallerier skyder op som blomster og dynamiske, pulserende beværtninger med dans, mad, underholdning og fest udgør det trygge og festlige natteliv.

Da Laos ingen kyststrækninger har, kan man i de varme temperaturer godt længes efter at blive nedkølet. Lokalbefolkningens hemmelighed er, at finde de smukke steder ved Mekong-floden hvor man kan bade, lege og sole sig. Disse er nemt tilgængelige til fods eller med de billige taxaer, og de venlige chauffører afslører gerne deres egne badespots.

I den mindre by Vang Vieng samles unge rejsende fra hele verden og nyder den smukke natur på vandreture eller med kajak gennem det frodige landskab. I den lille landsby råder en hyggelig stemning, hvor der er en skøn tilbagetrukkenhed, til glæde for både familie og unge. Her er der også mulighed for at opleve det enestående fænomen tubing, hvor man i behagelige gummiringe driver langs smukke floder, omgivet af farvestrålende flora, og gør holdt ved de mange beværtninger der er placeret langs floden – en form for aktiv afslapning.

Laos er en skøn, uopdaget perle, der byder på det bedste af Asien til enhver form for ferie.

De mest populære lufthavne i Laos

Find rejsen til Laos her

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK