Flyv til smukke Thorshavn

Billige flybilletter til Thorshavn, Vagar

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Thorshavn, Vagar

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Flyv til smukke Thorshavn

Thorshavn er langtfra kæmpe, men hvad den ikke har i størrelse, kompenserer den for ved hjælp af en hyggelig atmosfære og en vidunderlig smuk omkringliggende natur. Oplev Thorshavn på en anderledes form for ferie, hvis du har mod på andet og mere end de traditionelle turistmål.

Hvor tager billetten dig hen?
Thorshavn er hovedstaden på Færøerne og ligger på øen Streymoy på østkysten. Der er omkring 20.000 indbyggere i kommunen, hvilket ikke er meget, men det er alligevel landets kulturelle, poliske og økonomiske hovedstad. Byen ligger på et fladt område, men er omkranset af havet og bjerge. Desuden er det også Færøernes trafikale knudepunkt, så det er et fornuftigt sted at starte, hvis du vil udforske hele landet.

Hvad der er at se i Thorshavn?

Thorshavns hovedindustri er fiskeri, så det er altid en oplevelse at se havnen, hvor det hele sker: Skibene, der kommer ind med store fangster, og du kan også tage et smut forbi Fiskefabrikken, og få en snak med en ansat om, hvordan livet er i byen. Færinger er venlige mod turister, så vær ikke bange for at spørge.

Færøernes natur er helt fantastisk smuk, så er du stor dyre- og naturlivsentusiast, så vil du ikke blive skuffet. National Geographic lavede bl.a. en stor undersøgelse i år 2007 blandt sagkyndigt rejsende, om hvor verdens mest uspolerede øer lå – Færøerne kom på en første plads! Er du vild med at fiske, er Færøerne også et rent paradis! Du kan stå helt alene eller med familien ved en sø og bare nyde stilheden og det rige dyreliv og selv fange din aftensmad.

Der er også flere autentiske kirker af træ spredt udover øerne, der virkeligt går i et med den smukke natur og de små, hyggelige bygder. Tag til Thorshavn og Færøerne, det vil du ikke fortryde.

Andre populære lufthavne for flyrejser til Færøerne

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.