En farverig lunde sidder på en klippekant med havet i baggrunden.

Billige flybilletter til Færøerne

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Færøerne

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Thorshavn, Vagar

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
25. aug 30. aug
CPH
FAE
FAE
CPH
SAS Direkte
SAS Direkte
Fra kr. 1.317,- Vælg
17. aug 24. aug
CPH
FAE
FAE
CPH
Atlantic Airways Direkte
SAS Direkte
Fra kr. 1.448,- Vælg
12. aug 19. aug
CPH
FAE
FAE
CPH
SAS Direkte
SAS Direkte
Fra kr. 1.490,- Vælg
9. maj 12. maj
CPH
FAE
FAE
CPH
SAS Direkte
SAS Direkte
Fra kr. 1.580,- Vælg
22. aug 27. aug
AAL
FAE
FAE
AAL
Atlantic Airways Direkte
Atlantic Airways Direkte
Fra kr. 1.733,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Færøerne

Hvad koster flybilletter til Færøerne?

Prisen på flybilletter til Færøerne ligger normalt mellem kr. 1.200 og kr. 1.500. Prisen kan svinge meget, og af og til kan der findes flypriser helt ned til kr. 1.029.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Færøerne?

Færøerne er et lille land, og derfor er det næsten altid billigst af flyve til Torshavn.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Færøerne?

Det er oftest billigst at flyve fra København til Færøerne. En god idé er dog også at tjekke afrejser fra Hamborg, Billund og Aalborg. Du kan søge på alle 4 lufthavne i én søgning på Travelmarket.

Hvilke flyselskaber flyver til Færøerne?

Der er ikke så mange flyselskaber, som flyver til Færøerne. Blandt de flyselskaber som du kan flyve med, er Atlantic Airways, EasyJet, Norwegian og SAS.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Færøerne?

En direkte flyrejse til Færøerne tager cirka 2 timer. En flyrejse med 1 stop til Færøerne tager normalt mellem 5 og 7 timer.

Bedøm rejsemål (275 bedømmelser)
4.5

Find flybilletten til Færøerne højt mod nord

VIKINGELAND: Højt mod nord i det vindblæste Atlanterhav ligger Færøerne. Øerne er små, men de oplevelser man får med sig hjem er til gengæld store og holder længe. En flybillet til øerne er en billet til spændende eventyr.

De 18 øer i Nordatlanten, der tilsammen udgør Færøerne, fylder ikke meget. Omgivet af vand og beliggende 430 kilometer sydøst for Island, 300 kilometer nordvest for Skotland og 600 kilometer fra Norge ligger Færøerne rå og forrevne i vandet.

Der er 1300 kilometer til København, så man er vant til at klare sig selv. Færinger er stolte folk, der ved, hvordan man lever af det, som naturen og dermed havet har at give.

På øerne bor omkring 48.500 mennesker. Færingerne er direkte efterkommer af vikinger, der kom hertil fra Norge.
I hovedstaden Tórshavn bor næste 20.000 og resten af befolkningen lever i tæt befolkede landsbyer. Klaksvik er den næststørste by med 4.800 indbyggere.

På Travelmarket.dk kan du finde den billigste flybillet til Færøerne. Prøv også at lave din helt egen “rejseagent”, så får du besked, når der er en flybillet, der passer til dit angivne prisleje. Lufthavnen ligger på Vågø vest for Streymoy.

Vikingernes sprog

Dansk er andetsprog på Færøerne, der i de 20. århundrede valgte færøsk til det officielle sprog. Alle taler og skriver dog dansk, og islandsk, svensk og norsk forstås også af de fleste. Naturligvis gælder dette også engelsk.

Men lyt det det færøske sprog og prøv at lære et par gloser. Det er slet ikke så svært. Færøsk er tæt knyttet til islandsk, norsk, dansk og svensk da det også stammer fra oldnordisk. Især ligger sproget tæt på det islandske, og man fornemmer næsten de gamle vikingers tungemål.

Færøerne er en selvstyrende del af Danmark – med eget flag og parlament.

Klima

Mange tror, at Færøerne er frysende kolde. Men faktisk er klimaet overraskende mildt set i forhold til øernes placering på 62 grader N. Det skyldes den varme Golfstrøm, der varmer havet op. Gennemsnitstemperaturen er således 13 grader i de varmeste måneder og 3 grader om vinteren.

Sommeren har Skandinaviens lange, lyse sommernætter, hvor unge og ældre er ude. Den særlige sommerstemning på Færøerne – hvor en sommerdag kan være helt op til 19,5 timer lang – er underskøn og skal opleves.

Har man først prøvet at flyve til Færøerne en gang, så vil man være en del af den klub, der ved, hvad det betyder, når man taler om fire årstider på en dag: på én dag kan man således opleve alle vejrtyper.

Hvide får og grønne dale

Fårenes øer. Betegnelsen passer rigtig godt, for Færøerne har så mange får, at antallet langt overstiger antallet af mennesker flere gange.

Årsagen til de mange får er naturligvis de gode græsningsforhold. Som hvide uldtotter går de rundt i de grønne dale og marker, og hvis man er heldig, ser man måske også nogle af de mange vilde harer. Det er et smukt syn, med de forrevne klipper i baggrunden. Læg hertil den friske luft og man har en naturoplevelse, der beriger sjælen og giver ilt og liv til blodet. Det er sundt at holde ferie på Færøerne.

Lad tankerne flyve og oplev den næsten meditative tilstand og beruselse, som kun en naturoplevelse på Færøerne kan give. Lad så blikket flyve op og slå ørerne ud for at se de smukke havfugle og høre deres skrig. Ahh. Vidunderligt. Færøernes fugleliv tiltrækker turister fra hele verden – for en ornitolog er øerne paradis mod nord.

Naturen på Færøerne er det bedste argument for at flyve herop. Færøernes to største søer Sørvágsvatn og Fjallavatn er bestemt også et besøg værd.

Havets hemmeligheder

Også lystfiskere fra hele verden flyver hertil for at opleve følelsen af at stå i naturen med spændt line, og det er der gode muligheder for på de grønne, rene øer. Færøerne er det perfekte rejsemål for en lystfisker.

Mange tager ombord på en båd, fisker, får frisk luft og nyder fuglenes skrig i grotterne.

Måske tror man det ikke, men det er faktisk også muligt at komme med ud at dykke på Færøerne. Havet kan bruges på mange måder. Husk at kigge efter gråsæler og hvaler tæt ved kysten.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Færøerne:
København til Thorshavn, Vagar
19. juni til 26. juni fra kr. 1.184,-

De mest populære lufthavne i Færøerne

Populære rejsemål i Nordeuropa