COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Edinburgh

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 175,- Fra 895,- Fra 785,-
Charter (fly+hotel) Fra 815,- Fra 1.095,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Edinburgh

Calton Hill (Edinburgh)
For enden af Princess Street ligger denne ca. 100m høje bakke, der byder på en af de bedste udsigter over byen. Bakken er nærmest dækket med monumenter og her kan man bl.a. se The Burns Monument og The National Monument, sidstnævnte et ynkeligt forsøg på at efterligne det antikke Parthenon som et minde over de faldne i Napoleonskrigene. Det er også her at man finder byens observatorium, der blev bygget i 1818. I selve observatoriet er det muligt at se en 20min lang 3D-film der omhandler Edinburghs historie. Observatoriet er åbent for besøgende dagligt fra kl. 10.00 - 17.00 mellem april og oktober. Prisen ligge på mellem £1-£2.
Camera Obscura (fra påske til oktober) (Edinburgh)
Dette apparat er er det største af sin slags i verden. Det blev lavet i 1980'erne ud fra en tegning over originalen. Med apparatet kan man se bjergene, bugtene og byerne i forskellige forstørrelser. Du kan komme til at bruge apparatet ved enten at tage en stejl vandretur eller ved at tage med jernbanen op ad klippevæggen.
Edinburgh Castle (Edinburgh)
Denne borg kan ses hvor end man befinder sig i Edinburgh og fra selve borgen får man den smukkeste udsigt over den skotske hovedstad. Borgen blev grundlagt i det 8. århundrede og er i dag et af den skotske hærs hovedkvarterer. Edinburgh Castle er åben for besøgende hele ugen og ligger i den vestlige ende af The Royal Mile.
Greyfriars Kirk (Edinburgh)
Dette sted er kendt for historien om den lille terrier, der besøgte sin ejermands grav hver dag i fjorten år. Man kan stadig se deres grave, samt en statue af terrieren, i den lille uforglemmelige kirke, der kan opleves som et fredeligt pusterum væk fra Edinburghs larmende gader.
National Gallery of Scotland (Edinburgh)
Dette galleri, der blev bygget i 1850erne, rummer mange betydningsfulde kunstgenstande. Her finder man en samling af europæisk kunst dækkende perioden fra renæssancen op til postimpressionismen. Desuden er kunstnere som b.la. Rubens, Gainsborough, Rembrandt, Constable, Monet og Cezanne repræsenteret. Galleriet er åbent for besøgende mandag til lørdag fra kl. 10.00-17.00. Indgangen er gratis. Det er muligt at finde repræsentanter for The Scottish Tourist Board City Center på gaden og disse repræsentanter er i stand til at henvise turister og andre til restauranter, shoppingfaciliteter, musiksteder, museer, gallerier og forskellige attraktioner. Man finder dem hele dagen op og ned langs Royal Mile, Waverly Bridge og Princes Street.
The Royal Mile (Edinburgh)
Royal Mile er en bred vej, som laber fra Edinburgh Castle til Holyrood Palace. Daniel Defoe, der var forfatteren af Robinson Crusoe, beskrev engang Royal Mile som "måske den største, længste og fineste gade i verden grundet sine bygninger og beboerer". Royal Mile er i sandhed en fantastisk gade, hvis bygninger og huse stammer tilbage fra det 16. århundrede. Enhver af de små skjulte stræder gemmer på en spændende oplevelse og er man i stand til at ignorere alle turistforretningerne er Royal Mile en interessant måde at opleve byen på.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Wales
By: 
• Belfast
• Birmingham
• Brighton
• Cardiff
• Edinburgh
• Glasgow
• Gower
• Liverpool
• London
• Manchester
• Orkney
• Swansea
• Wales
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.