Rejser til Bali – ferie på en underskøn paradisø

Den indonesiske ø Bali er lidt af et ferieparadis, som ligger i den sydlige del af landet, og her er noget for dig, uanset om du rejser med familien, er på rejse med din kæreste eller ven, eller du rejser alene.

Inspiration og gode råd


Rejser til BaliNaturen på Bali er helt enestående med rismarker bygget i terrasser på skrå bjergsider, utroligt smukke vulkaner, områder med sort strandsand, delfiner, skove med sjove aber, palmer og endelig et imponerende hav af eksotiske blomster.

Bali er en virkelig smuk ø at besøge, og du vil meget let blive revet med af den dejlige stemning, der er alle steder. En ferie på Bali er en oplevelse for livet.

Oplev Balis dejlige strandliv

Balis strande er alle utroligt skønne – og det er de faktisk året rundt. Strandene på Bali er ret forskellige, og derfor vil der helt sikkert være et sted, der lige passer til dig.

Rejser til BaliUanset hvilken strand du vælger at tage til, så vil du kunne bade i dejligt badevand, gå med bare tæer i skønt strandsand og virkelig nyde livet i de smukkeste omgivelser.

Bali byder som sagt på mange forskellige typer af strandliv, så hvilken skal du vælge at tage til på din ferie på Bali? Her er fire bud på skønne balinesiske badestrande:

Lovina – delfiner og sort strandsand
Lovina ligger på Balis nordlige kyst, og det er et rigtig godt sted for jer, der rejser med børn, eller for dig, der godt kan lide en ferie i trygge og fredlige omgivelser.

Rejser til BaliDer er rigtig gode muligheder for at se vilde delfiner tæt på kysten ud for Lovina, og denne oplevelse vil helt sikkert være et af de absolutte højdepunkter på din ferie på Bali.

Lovina ligger i et meget naturskønt område, hvor der vokser både kokospalmer, bananpalmer, frodige orkideer og utallige andre paradisiske blomster og planter.

Der er mange fine resorts og hoteller ved Lovina, og der er fine muligheder for at nyde livet på Lovinas strande, hvis meget særprægede sorte sand er et af resultaterne af fortidens mange vulkanudbrud på øen.

Rejser til BaliKuta – Surfing og feriehygge
Hvis du gerne vil til en strand med gode muligheder for at surfe og et levende natteliv, så skal du besøge Kuta, der ligger på det sydlige Bali og ikke langt fra lufthavnen Denpasar.

Der er gang i den ved Kuta. Dagene bruges på den store, lækre badestrand, hvor enhver strandløve eller badesild kan få luftet badeshortsene og bikinien og prøve kræfter med surfbrætter eller nogle af de andre vandsportsaktiviteter, der udbydes her.

Om aftenen og natten er der god gang i festlighederne ved Kuta, da der ligger mange restauranter, caféer og barer i byen lige bagved stranden. Det er sjovt og hyggeligt at gå i byen på Kuta, og alle kan være med – også familier med børn eller personer, der gerne vil sidde og hygge sammen uden absolut at skulle bevæge sig ud på dansegulvet.

Rejser til BaliSanur – Familieferie og sjove aktiviteter
Sanur er, ligesom Lovina, et glimrende feriemål, hvis du gerne vil på familieferie på Bali. Ved Sanur finder du dejlige badestrande med lavt havvand, hvor børn og barnlige sjæle i alle aldre kan boltre sig dagen lang.

Solopgangen ved Sanur er utroligt smuk, og her er masser af aktiviteter at prøve, både til lands og til vands, foruden hyggelige markeder, museer, lokale kunstnere og smukke templer.

Der er ikke langt fra Sanur til Kuta, så det er en rigtig god idé at tage på tur til den dejlige badeby med de mange gode restauranter og aktivitetsmuligheder.

Nusa Dua – Luksuriøse omgivelser og de smukkeste strande
Nusa Dua ligger på den allersydligste del af Bali, og området byder på paradisiske strande og overnatning og restauranter i topklasse.

Rejser til BaliVed Nusa Dua står den på afslapning og selvforkælelse ved hvide badestrande og varmt og helt klart badevand, hvor du kan se fisk og smukke planter i havet lige ud for kysten.

Der er et hav af aktiviteter, som du kan kaste dig over ved Nusa Dua. Blandt andet er her gode golfbaner, mange fine forretninger, hvor du kan bruge dine feriepenge, små lokale markeder, tennisbaner, glimrende muligheder for vandreturer og meget andet.

Nusa Dua ligger i den absolut bedste ende, når det gælder kvalitet og smukke omgivelser, og det er et glimrende valg for dig, der godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af din rejse til Bali.

Rejser til BaliBalis spændende kultur
Smukke Bali er et utroligt spændende feriemål fyldt med skønhed, smilende og venlige mennesker og den dejligste atmosfære.

Balineserne er hinduer, og du er meget velkommen til at besøge deres flotte templer, der alle er fyldt med udskæringer og altre med røgelsespinde, skåle med lidt mad og friske blomster – alt sammen til ære for guderne.

Foruden de smukke templer er det en rigtig dejlig oplevelse at se et lokalt danseshow, hvor der præsenteres indonesisk Ramayana-dans og den helt særlige balinesiske Kecak-dans. Det er en meget gribende oplevelse at se et sådan danseshow, som både børn og voksne vil få meget ud af at overvære.

Lidt fakta om rejser til Bali
Det er en rigtig god idé at betale en chauffør for at køre dig og dine ferieledsagere rundt en dag eller to, når du er på rejse på Bali. Det er en nem og ret billig måde at komme ud at se den smukke natur og små landsbyer, og ofte kan chaufføren vise jer særlige steder, som ikke er særligt kendt af andre turister.

Rejser til BaliDu kan som oftest købe dit visum til Indonesien, når du ankommer til en lufthavnen på Bali, men husk lige at tjekke op på dette på udenrigsministeriets hjemmeside, før du tager afsted, så du kan være helt sikker på at få en dejlig ferie på Bali.

Du kan, som nævnt tidligere, tage på ferie på Bali året rundt, men i løbet af det sene efterår (cirka fra oktober) og til foråret (cirka marts) vil du kunne opleve kraftige regnbyger i løbet af dagene; der er ikke tale om en regntid, sådan som man kender det i for eksempel Thailand, men det regner mere i denne periode, end det gør resten af året.

Temperaturmæssigt er tropiske Bali et skønt sted at holde ferie. Eftersom Bali ligger meget tæt på ækvator, så er der ikke de store temperaturforskelle i løbet af året. Som gennemsnit ligger temperaturen på 28-30 grader uden de store udfald, og tilsvarende er dagenes længde stort set den samme året rundt.

Du finder flere nyttige informationer såsom vejrudsigter, eventkalender og sightseeingruter på Bali Tourism Boards hjemmeside.

Søg efter flybilletter til Bali her.
Søg efter temarejser til Bali her.
Søg efter charterferier til Bali her.

Topfoto (c) istockphoto / HonzaHruby
Foto (c) istockphoto / szefei
Foto (c) istockphoto / trubavin
Foto (c) istockphoto / dinozaver
Foto (c) istockphoto / simongurney
Foto (c) istockphoto / shalamov
Foto (c) istockphoto / Lorraine Boogich
Foto (c) istockphoto / Csondy
Foto (c) istockphoto / LiudmylaSupynska

Gode rejsetilbud til Bali

Nedenfor finder du mange forskellige slags rejser til Bali med afrejse inden for det næste år.

KutaMatahari BungalowIndonesien (11 dage)Dobbeltværelse inkl. morgenmad
5.547,-Søg
BaliAbian Harmony HotelIndonesien (8 dage)Superior-værelse med balkon og have-/by-udsigt
5.627,-Søg
SanurMentari SanurIndonesien (8 dage)Dobbeltværelse Deluxe mod haven
5.739,-Søg
SeminyakHARRIS Hotel Seminyak - BaliIndonesien (11 dage)Dobbeltværelse
5.859,-Søg
UbudPertiwi Resort & SpaIndonesien (11 dage)Dobbeltværelse deluxe
6.060,-Søg
Nusa DuaSantika SiligitaIndonesien (11 dage)Dobbeltværelse deluxe
6.344,-Søg
CandidasaRamayana CandidasaIndonesien (8 dage)Deluxe Cottage (2-3 pers.) m/ morgenmad
7.444,-Søg
Tanjung BenoaBali Reef ResortIndonesien (13 dage)Deluxeværelse I Bungalow
8.997,-Søg
Lovina BeachAneka LovinaIndonesien (8 dage)Dobbeltværelse superior inkl. morgenmad
9.665,-Søg

 

Fandt du ikke en billig rejse til Bali?

Du kan også søge efter charterferier til Bali i vores chartersøgemaskine her.