COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Bangkok

Bangkok
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.221,- Fra 3.086,- Fra 3.291,-
Charter (fly+hotel) Fra 5.235,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Bangkok

De Kongelige Både (Bangkok)
De Kongelige Både kan beses i en hal, når ikke de en sjælden gang sejler i procession på foloden Chao Phraya. Flåden tæller i alt 35 rigt udsmykkede både. De lange slanke træbåde er malet i fantastiske farver og belagt med bladguld. Den flotteste af dem alle er kongens 45 meter lange båd, hvis forstavn har form som en svanehals hvorfra et forgyldt svanehoved knejser med en gylden lampe i næbbet.
Grand Palace (Bangkok)
Grand Palace blev bygget i 1782 da Kong Rama 1. besteg tronen og Bangkok blev grundlagt som hovedstad. Paladset grundplan er næsten identisk med det kongelige palads i Ayuthaya, der blev brændt ned af burmeserne. Der er kælet for detaljerne på det smukke slot, der er omkranset af en 1900 meter lang hvid mur.
Jim Thompsons Hus (Bangkok)
Dette bemærkelsesværdige hus tilhørte amerikaneren Jim Thompson, der kom til Thailand i slutningen af 2. Verdenskrig og grundlagde landets silkeindustri. Huset der er bygget uden brug af søm og skruer er i dag et museum, der rummer Thompsons fine samling af asitisk kunsthåndværk.
Thailands nationalmuseum (Bangkok)
Nationalmuseeet blev bygget af Rama 1. i 1782 og blev første gang benyttet til sin nuværende funktion i 1874. Museet består af tre fløje, der rummer udstillinger af historiske og religiøse figurer fra de forskellige tidsperioder samt kunstgenstande og etnografiske effekter ikke bare fra Thailand men fra hele Asien.
Wat Arun (Bangkok)
Wat Arun betyder Daggryets Tempel. Det smukke tempel ligger ud til Chao Phraya og fra flodens modsatte bred tager templet sig fantastisk ud i daggryets skær. Den 79 meter høje pagode er dækket af flerfarvede porcelænsstykker.
Wat Phra Kaeo (Bangkok)
Wat Phra Kaeo, Smaragdbuddhaens Tempel, ligger inden for Grand Palaces mure. Templet, der blev bygget i 1785 af Rama 1. rummer flere Thailandske kunstskatte. Blandt andet den 75 cm meter høje smaragdbuddha, der er hugget ud af et stykke jaspis.
Wat Po (Bangkok)
Det vidstrakte tempel Wat Po er nabo til Grand Palace. I templet finder man blandt andet den enorme forgyldte "Liggende Buddha", der er 46 meter lang og 15 meter høj. Wat Po var centrum for almen lærdom og bliver undertiden kaldt "Thailands første universitet". Templets bygninger er utrolig smukke og fyldt med detaljer.
Wat Sakhet (Bangkok)
Wat Sakhet kaldes også "Det Gyldne Bjerg". Det skyldes den gyldne chedi på bjergets top, der stammer fra det 18. Århundrede. Bygningsværket blev påbegyndt af Kong Rama 3. men først fuldført i Kong Rama 5.s regeringstid. Fra Det Gyldne Bjerg er der en fantastisk udsigt over Bangkoks gamle bydel.
Wat Traimit (Bangkok)
I dette lille beskedne tempel står den berømte Guldbuddha. Figuren er 3 meter høj og vejer 5, 5 ton. Forskere mener at buddhaen er mellem syv- og ottehundrede år gammel og stammer fra Sukhothai-perioden. Buddhen, der indtil 1933 var dækket af gips, blev opdaget ved et tilfælde, da bygningsarbejde skulle flytte gipsfiguren. Kablet på kranen knækkede og da figuren ramte jorden krakelerede gipsen og afslørede guldet underneden.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Bangkok
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.