Det majestætiske Angkor Wat i Cambodja, et historisk tempelkompleks omgivet af frodig natur.

Billige flybilletter til Cambodia

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Phnom Penh

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
3. sep 14. sep
CPH
PNH
PNH
CPH
Austrian Air Thai Airways 2 stop
China Southern Airlines EasyJet 2 stop
Fra kr. 5.929,- Vælg
16. dec 7. jan
CPH
PNH
PNH
CPH
KLM Xiamen Airlines 2 stop
Xiamen Airlines KLM 2 stop
Fra kr. 7.817,- Vælg
12. dec 26. dec
CPH
PNH
PNH
CPH
Vietnam Airlines 3 stop
Vietnam Airlines 2 stop
Fra kr. 10.376,- Vælg
Bedøm rejsemål (273 bedømmelser)
4.6

Flyv til skønne Cambodia

For ikke så mange år siden var Cambodia et lukket land med et forfærdeligt diktatur, der begik store overgreb mod befolkningen. De dage er heldigvis forbi. I dag byder Cambodia turisterne velkommen med åbne arme og store oplevelser.

Angkor

Cambodia største seværdighed er uden tvivl Angkor-templerne, der spænder over et kæmpestort område. Angkor er resterne af det kæmpemæssige Khmer-rige, som regerede i store dele af det nuværende Laos, Cambodia og Vietnam fra det 9. til det 15. århundrede.

Området ved Angkor er kæmpestort, og du kan sagtens afsætte 2-3 dage til at opleve stedet. Når du vandrer rundt i ruinerne af de gamle templer, bliver du let grebet af forestillinger om, hvordan her så ud i områdets storhedstid, eller du går rundt og forestiller dig, at du er midt i en Indiana Jones-film.

Angkor er uden tvivl en af verdens største seværdigheder, og det bør blive sammenlignet med besøg ved store steder som Taj Mahal i Indien og Machu Picchu i Peru.

Strandene og Mekong floden

Blandt Cambodia andre store muligheder er et besøg ved nogle af strandene, der vender ud mod Siam-bugten, der huser Thailanske paradisøer som Koh Samui og Koh Chang. Sihanoukville er blandt de bedste strandbyer på kysten. Inden i landet løber Mekong floden, som er hele Sydøstasien livsnerve og blandt andet byder på muligheder for at opleve ferskvandsdelfiner.

Phnom Penh og Killing Fields

Den cambodianske hovedstad, Phnom Penh, er også et besøg værd. Byen kan virke slidt, men her er alligevel mange seværdigheder. Tag en slentretur langs floden, og nyd de flotte gamle bygninger. Du bør også besøge nationalmuseet og se forskellige religiøse templer.

Et besøg i Cambodia vil ikke være komplet uden et besøg i det gamle fængsel Tuol Sleng, der i dag er et museum og mindesmærke for det folkemord, som Pol Pot gennemførte under hans regime i 1970’erne. Et besøg på museet og en efterfølgende vandretur i Killing Fields er en skræmmende påmindelse om, hvor grusomme mennesker kan være mod hinanden.

Hvordan finder jeg billige flybilletter til Cambodia?

Du kan enten vælge at søge efter en flybillet direkte til Cambodias hovedstad, men langt de fleste vælger at flyve til Bangkok i Thailand og bagefter booke et fly videre til Phnom Penh derfra.

Du kan sammenligne flybilletter her på Travelmarket. Vi sammenligner priser fra mange forskellige rejsebureauer og flyselskaber – og på den måde finder du den billigste flybillet til Cambodia.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Cambodia:
København til Phnom Penh
23. januar til 8. februar fra kr. 3.979,-

De mest populære lufthavne i Cambodia

Populære rejsemål i Sydøst Asien