De billigste 3* charterrejser til Tunesien – lavprisoversigt

De billigste 3* charterrejser til Tunesien – lavprisoversigt

Birgitte Oxlund
Overvejer du, om din næste charterferie skal gå til Nordafrika, og er du fleksibel i forhold til rejsetidspunkter? Så kan vi anbefale, at du bruger denne lavprisoversigt, hvor du får et godt overblik over de 50 billigste 3* charterrejser til Tunesien med afrejse inden for de næste seks måneder.

På en charterferie til Tunesien vil du få utallige kulturelle, kulinariske og historiske oplevelser med hjem. Udover fabelagtige sandstrande og dejligt badevand, byder Tunesien på spændende markeder, smukke ørkenbyer, formidable templer fra oldtiden, lækker mad og søde mennesker.

Hvornår er det bedst at rejse til Tunesien?

Klimaet i Tunesien er meget forskelligt fra sted til sted, Som hovedregel er maj, juni, september og oktober dog de mest behagelige måneder at besøge Tunesien. Her ligger temperaturerne på 24-30 grader. Fra december til marts ligger temperaturen på ca. 16 grader, når det er varmest, og nattemperaturen kan komme under 10 grader. Dersuden regner det en del i denne periode. I juli og august kommer temperaturen let op på 37 til 40 grader i skyggen. Så med mindre du kun kommer for at slappe af og bade, kan det anbefales at undgå disse måneder.

I nedenstående oversigt finder du de 50 billigste 3* (og 4* – hvis du er heldig) charterrejser til Tunesien med afrejse inden for de næste seks måneder. Der skulle derfor være en god mulighed for, at du finder lige netop den charterferie, som du søger efter.

Du kan også selv søge efter billige charterrejser til Tunesien her.

Marhaba Club
SousseMarhaba ClubTunesien (7 nætter)Standardværelse
5.149,-Vælg
Royal Salem Sousse
SousseRoyal Salem SousseTunesien (7 nætter)Standardværelse
5.449,-Vælg
Sentido Phenicia
HammametSentido PheniciaTunesien (7 nætter)Standardværelse
5.449,-Vælg
Vincci Nozha Beach
HammametVincci Nozha BeachTunesien (7 nætter)Double/Twin Garden View
6.349,-Vælg

Fandt du ikke, hvad du søgte?
På Travelmarket sammenligner vi rejser fra alle de store charterbureauer, så du nemt kan finde den billigste og bedste solferie til alle de populære rejsemål. Du kan lave din egen søgning i vores chartersøgemaskine ved at klikke her.

Topfoto (c) istockphoto /shalamov

 

Find rejsen til Tunesien her

Find inspiration til Tunesien herSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.