Panoramaudsigt over en solrig kystby med hvidkalkede bygninger, blå parasoller og et azurblåt hav.

All Inclusive rejser til Tunesien

Billige All Inclusive rejser til Tunesien

Fra København

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Tunesien

Diar Lemdina
Diar Lemdina Superior-værelse med all inklusive
Hammamet 19. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
4.549,- Vælg
Riviera Sousse
Riviera Sousse Dobbeltværelse
Sousse 26. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
4.649,- Vælg
Bedøm rejsemål (22 bedømmelser)
4.5

All inclusive i skønne Tunesien

SUPERFERIE: Tunesien ligger i det nordlig Afrika ud mod Middelhavet omtrent lige syd for Italien og Malta. Landet er charmerende, har masser af historiske steder og skønne strande.
Tunesien har en rig kulturhistorie. Det puniske rige, som var Roms ærkefjende, var centreret her i Tunesien.
I dag er den gamle hovedstad, Kartago, blevet en forstad til Tunis. Grundlagt af fønikiske besættere fra Tyrus og Sidon (moderne Libanon). Hele tre krige mellem Rom og Kartago (kendt som de puniske krige) blev ført i de første par århundreder før Kristi fødsel. Den sidste gang gik det grueligt galt, og Kartago blev smadret.
Siden kom vandalerne, araberne, osmannerne og europæerne – og alle satte deres præg på landet, der i dag er et yndet turistmål.
Efter Jasmin-revolutionen er Tunesien kommet rigtig flot tilbage på turisme-sporet. I modsætning til sine nordafrikanske naboer, hvor uroligheder stadig er dagens orden, så er Tunesien fredeligt og demokratisk.

Strande i Tunesien
Tunesien har et typisk middelhavsklima, så hvis man elsker sol, varme og det smukkeste, klare vand, så vil man elske strandene i Tunesien.
Vandet ved det lille land er ufatteligt klart, og man kan se bunden – selv langt ude. Der er mange forskellige smukke strande, som man kan tage til. Et par gode muligheder er:
La Marsa, Raf Raf, Tabarka , Hammamet, Monastir, Mahdia, Djerba, Nabeul, El Haouaria.

At fremhæve nogle strande frem for andre er ikke helt fair, men eksempelvis La Marsa er en af de smukkeste og smarteste strande i Tunesien. Dens hvide sand er legendarisk, og der er mulighed for alle typer af vandsport. Vandet er her nærmest smaragdfarvet. Samtidig er stranden meget sikker for børn.

Stranden ved Raf Raf er en af verdens smukkeste. Hvis man kommer til Raf Raf fra syd, kommer man ad vejen, der løber gennem bjerge, og nedenfor ser man så byen, havnen og bugten. Betagende. Selv tunesere kommer ofte til Raf Raf, og det er derfor også et godt sted at lære mere om den lokale kultur.

Her er mulighed for hest- og kamelridning, vandsport som windsurfing, paragliding, dykning, snorkling og sejlads.
Stranden omkring Tabarka bør fremhæves for sin elegante marina, Porto Corallo, og de storslåede strande med gyldne sandklitter. Naturen omkring byen er forrevne klipper og huler omgivet af kork og mimoser træer. Stranden er ren sand, børnevenlig og er aldrig overfyldt. I Tabarka kan man dykke, og dykkere kommer fra hele verden for at se de mange smukke rev.

I Tabarka vender stranden mod syd, og soldyrkere elsker den. Også her kan man ride på hest og kamel, der er golfbane tæt ved, og det er let at finde en sejlbåd.

Øen Djerba er kendt for sine 10.000 palmetræer, der stiger op ad havet som et fatamorgana. De mest fantastiske sandstrande omgiver øen, og vejret er næsten altid perfekt til windsurfing. De bedste strande ligger på den nordøstlige kyst.

Djerba har det hele for turisten, der vil være aktiv. Hop på en hest eller en kamel, dyrk golf, eller tag en tur på vandcykler eller katamaraner eller hvad med windsurfing eller kitesurfing?
Uanset, om man vælger de nævnte eller andre steder i landet, så kan man altid finde den rigtige all inclusive rejse til Tunesien.

Star Wars i Tunesien
Tunesien har nogle fantastiske landskaber i Sahara ørkenen, og Star Wars fans vil helt sikkert genkende landsbyen Matmata.
Matmata blev brugt af George Lucas som optagescene på grund af de karakteristiske huleboliger, der var den unge Luke Skywalkers hjem på Tatooine.

Ture ud i ørkenen er en stadig mere populær del af et besøg i Tunesien, og byerne Douz og Tozeur er gode udgangspunkter. Tæt på Tozeur er den lille by Metlaoui, og den er udgangspunktet for en togrejse. De smukt restaurerede vogne stammer fra 1904, og det luksuriøse tog tager en med ud i et fantastisk ørken bjerglandskab.

Sahara har de mest utrolige farvespil at byde på. En ferie i Tunesien er først fuldendt, hvis man har været ude i den fantastiske Sahara ørken.
God tur til Tunesien.

Afbudsrejser All Inclusive

Afrejselufthavne til Tunesien