Rejseguide til Tyrkiets sydkyst

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 901,- Fra 1.093,- Fra 982,-
Charter (fly+hotel) Fra 858,- Fra 2.198,- Fra 2.413,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det kan blive brændende varmt om sommeren ved den vestlige Middelhavskyst. Månederne juni, juli, august er næsten ulideligt varme. Forår og efterår er til gengæld gode tidspunkter for et besøg i området. Her er klimaet dejlig mildt og godt både til strandture og kulturelle ekskursioner.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 ved Middelhavskysten.

Kultur og underholdning

Der sker en masse især i byen Antalya. Her er mange diskoteker og barer at besøge. Også byen Patara er en udpræget festby, hvor der danses natten lang. Er man til mere rolig underholdning, kan man besøge nogle af de roligere strandbyer langs kysten, som gemmer på forskellige historiske seværdigheder.

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange store hotelkæder i området. Men man kan finde hoteller i alle prisklasser. Der er også campingpladser. Faciliteterne er dog ikke i top. Prøv også privat indkvartering i de mindre byer. Bestil hotel i Tyrkiets sydkyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i byerne ved den vestlige Middelhavskyst, og det er billigt. Prøv også en dolmus, som der kører mange af i området. En dolmus er en kollektiv taxi, der kører af fastlagte ruter.

Alternativ transport

Der kører busser til hver en flække ved den vestlige Middelhavskyst. De lokale er ofte lidt ukomfortable, men billige
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.