COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Siam Bugten

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 5.248,- Fra 6.131,- Fra 8.868,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark er den 18.00 i hele Thailand. Thailand skifter ikke til sommertid, så om sommeren er der kun fem timers forskel.

Kultur og underholdning

Langs de dejlige strande i området kan man dyrke alle former for vandsport. Pattaya er berømt for sine flotte dragshows, hvor mænd optræder iført kvindetøj og makeup. Det er stort set umuligt at se, at det er mænd og ikke kvinder, der står på scenen.

Overnatning / Hotel

Top
Overnatningsmulighederne spænder bredt. I Hua Hin og Pattaya udfolder hele spektret sig fra luksushoteller over bungalows til beskedne hytter. I de mindre byer er udbuddet knap så stort. Hotellerne mere beskedne men stadig af god standard. Bestil hotel i Siam Bugten her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er ikke noget problem at få en i området større byer. De kan prajes på gaden og man skal huske at aftale prisen inden turen. Cykeltaxaer er velegnede til mindre ture i byerne. Det går hurtigere i tæt trafik og er billigere.

Alternativ transport

Rejser man rundt i området er der glimrende bus og togforbindelser mellem byerne.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.