Billige flybilletter til Rumænien

Billige flybilletter til Rumænien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Rumænien

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål (218 bedømmelser)
4.6

Flyv til Rumænien – du vil ikke fortryde det

I den sydøstlige del af Europa, med en lækker kyststrækning ud til Sortehavet, ligger Østeuropas perle Rumænien. Dagene og solskinstimerne er lange, måltiderne billige og befolkningen uhyre venlig. Landet kan opleves på alverdens måder – hvad enten man vil have storby, strand og sol, gammeldags eller moderne, stiller Rumænien sig gerne til rådighed.

Landet har haft en særdeles hård modgang i historien, men på de sidste tyve år er levestandarden forbedret helt enormt og fattigdom og kriminalitet afskaffet. Landet er præget af en smuk optimisme, hvor demokrati og frihed er grundpillerne. Det kan mærkes på den hjælpsomme befolkning, der altid gør sit bedste for at tale engelsk.

Rumænien og landets mange muligheder

Hovedstaden hedder Bukarest og er kendt som ”Østens Paris”. Denne charmerende storby er uden tvivl et besøg værd. Landet er også hjemstavn for området Transsylvanien, som er Rumæniens mest velhavende del af landet. I området ligger blandt andet byen Sibiu, der er kåret som Europæisk Kulturby. Her kan man – efter en smuk køretur langs de transsylvanske slotte omgivet af smukke bjerge – nyde enestående koncerter og besøge verdenskendte lokale kunstnere i deres gallerier.

Ud til Sortehavets kyst ligger den smukke havneby Constanta, hvor man kan boltre sig i vandet eller på byens mange restauranter og barer. Nærmeste by syd for denne hedder Mamaia, hvor kilometerlange sandstrande ligger ud til det lave, rolige vand. Mamaia er et yndet rejsemål for især børnefamilier.

Og i de mange mindre byer, hvor der stadig køres hestevogne, kan må få en autentisk oplevelse af et land fuld af glæde og forventning til fremtiden. De fleste mindre byer har små, hyggelige hoteller og dertil hørende restauranter. Fra sådanne byer kan det især anbefales at nyde Rumæniens storladne natur.

Rumæniens mange muligheder vidner om et særligt land, hvor glæde og optimismen råder.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Rumænien:
København til Bukarest International
20. januar til 23. januar fra kr. 204,-

De mest populære lufthavne i Rumænien

Populære rejsemål i Østeuropa

Find rejsen til Rumænien her

Find inspiration til Rumænien her