Tomme røde liggestole på en sandstrand med sammenklappede parasoller ved havet i skumringen.

Rejser til Rumænien

Rumænien er et af de nye charterlande, og der er endnu ikke så mange rejser til landet. Tag chancen og tag til den rumænske sortehavskyst og oplev en anderledes charterferie.

Billige rejser til Rumænien

Fra København

Fra Billund

Bedøm rejsemål (88 bedømmelser)
4.4

Vidunderlige Rumænien

I Rumænien finder du en masse steder og oplevelser, som du med garanti ikke finder andre steder i Europa. Med sine varme sommertemperatur og formidable kyststrækning ud til Sortehavet har Rumænien nogle af Europas bedste strande. Landets blomstrende hovedstad Bukarest er en enestående mulighed for at opleve en storby, der vil mænge sig blandt verdens bedste.

Det mystiske og fascinerede Transsylvanien byder på enestående oplevelser, mens byen Sibiu byder på kultur i en sådan klasse, at den er løbet med prisen som Europæisk Kulturby. Med billige charterrejser til Rumænien har man mulighed for at opleve et af Europas mest gyldne, varme, billige, spændende og luksuriøse lande.

Rumæniens byer

I byen Mamaia finder man Rumæniens absolut bedste strande, hvor Sortehavets lyseblå vand skyller roligt ind på de knitrende, hvide sandstrande. I strandkanten finder man nogle af landets mest luksuriøse resorts, hvor det eneste man skal tænke på, er at nyde den perfekte tid med sine nærmeste. Mamaia er desuden kendt for et sjovt, trygt og vildt natteliv.

En kort køretur væk – som er meget billig med taxa – finder man byen Constanta, som er Rumæniens vigtigste havneby. Byen er kendt for dens mange museer og gallerier, samt den ufatteligt smukke havnefront, hvor man finder de bedste restauranter i hele Rumænien.

Hovedstaden Bukarest stråler i al dens fremadbrusende energi, og er efterhånden blevet en af Europas mest fascinerende hovedstæder.

Blandt Rumæniens mange byer er det umuligt at vælge forkert – med charterrejser til Rumænien er man garanteret en fantastisk og enestående oplevelse.

I den seneste tid har hele Rumænien oplevet en vældig økonomisk og kulturel fremgang, hvilket har forbedret levestandarden og afskaffet kriminalitet. Derfor er der blandt det rumænske folk en særlig glæde og optimisme, som er en fantastisk ting at være en del af.

Besøg det fantastiske Rumænien.

Fly og hotel til Rumænien

Rumænien har igennem flere år gennemgået en stor udvikling, hvor landet er gået fra at være en del af den antikke romerske tid til at være et moderne Rumænien, som nu følger i det resterende Europas fodspor. Denne udvikling har sat sine præg i landet, hvilket specielt gør sig gældende, når det kommer til arkitektur og kultur. Kulturen kommer dog også til udtryk i nogle gamle myter og røverhistorier, som har spredt sig fra Rumænien til resten af verden.

Mon Dracula brugte fly og hotel?

Nej det gjorde han faktisk ikke, for Dracula behøvede nemlig ikke at flyve til Rumænien, da han blev født og opvoksede i landet. En af de største attraktioner i landet er sågar Draculas fødested og hjem i Transsylvanien. Mange historier udspringer fra dette sted som af den grund også er blevet verdensberømt. Men Transsylvanien rummer faktisk også meget andet, og i særdeleshed smuk arkitektur, i form af flere slotte og middelalderlige landmærker. Hvis du gerne vil besøge Transsylvanien, kan du derfor med Travelmarket.dk finde et fly og hotel i eller nær den berømte by.

Et land fyldt med vartegn

Rumænien er ikke blot røverhistoriernes land, det er nemlig også et land, som er fyldt med bemærkelsesværdige vartegn fra naturens side. Landet emmer af natur, der tager sig ud i sin bedste form. Hvis du ønsker at opleve den rumænske natur på egen hånd, så kan du blandt andet besøge:

  • Danube Delta, som er den anden største deltaflod i Europa. Rundt om floden kan du blandt andet opleve et rigt dyreliv.
  • Citadel of Alba lulia, som er en gammel bydel, der er spækket med historiske vandreområder.
  • Unirii-pladsen, som befinder sig på den langstrakte Bulevardul Unirii. I centrum af pladsen ligger et stort springvand, som er omgivet af tunge bygningskomplekser, der stammer fra kommunismen.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Rumænien

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Rumænien?

Du kan rejse til Rumænien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Rumænien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Rumænien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Rumænien.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Romania | Charterresor till Rumänien

Rejser til rejsemål i Rumænien

Charterbureauer med charterrejser til Rumænien

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med TripX