Rejser til Rumænien

Rejser til Rumænien

Rumænien er et af de nye charterlande, og der er endnu ikke så mange rejser til landet. Tag chancen og tag til den rumænske sortehavskyst og oplev en anderledes charterferie.

Billige charterrejser til populære destinationer i Rumænien

Vidunderlige Rumænien

Bedøm rejsemål
4,3
(60 bedømmelser)
I Rumænien finder du en masse steder og oplevelser, som du med garanti ikke finder andre steder i Europa. Med sine varme sommertemperatur og formidable kyststrækning ud til Sortehavet har Rumænien nogle af Europas bedste strande. Landets blomstrende hovedstad Bukarest er en enestående mulighed for at opleve en storby, der vil mænge sig blandt verdens bedste.

Det mystiske og fascinerede Transsylvanien byder på enestående oplevelser, mens byen Sibiu byder på kultur i en sådan klasse, at den er løbet med prisen som Europæisk Kulturby. Med billige charterrejser til Rumænien har man mulighed for at opleve et af Europas mest gyldne, varme, billige, spændende og luksuriøse lande.

Rumæniens byer

I byen Mamaia finder man Rumæniens absolut bedste strande, hvor Sortehavets lyseblå vand skyller roligt ind på de knitrende, hvide sandstrande. I strandkanten finder man nogle af landets mest luksuriøse resorts, hvor det eneste man skal tænke på, er at nyde den perfekte tid med sine nærmeste. Mamaia er desuden kendt for et sjovt, trygt og vildt natteliv.

En kort køretur væk – som er meget billig med taxa – finder man byen Constanta, som er Rumæniens vigtigste havneby. Byen er kendt for dens mange museer og gallerier, samt den ufatteligt smukke havnefront, hvor man finder de bedste restauranter i hele Rumænien.

Hovedstaden Bukarest stråler i al dens fremadbrusende energi, og er efterhånden blevet en af Europas mest fascinerende hovedstæder.

Blandt Rumæniens mange byer er det umuligt at vælge forkert – med charterrejser til Rumænien er man garanteret en fantastisk og enestående oplevelse.

I den seneste tid har hele Rumænien oplevet en vældig økonomisk og kulturel fremgang, hvilket har forbedret levestandarden og afskaffet kriminalitet. Derfor er der blandt det rumænske folk en særlig glæde og optimisme, som er en fantastisk ting at være en del af.

Besøg det fantastiske Rumænien.

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Rumænien?

Du kan rejse til Rumænien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Charterrejser til rejsemål i Rumænien

Charterbureauer med charterrejser til Rumænien

Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.