En tom strand med rækker af røde og hvide solstole og lukkede parasoller ved daggry.

Afbudsrejser til Rumænien

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Rumænien

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Rumænien?

Du kan rejse til Rumænien med Escapeaway, SOLFAKTOR og TripX.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Rumænien?

Du kan rejse til Rumænien fra følgende lufthavne: Billund og København.

Er afbudsrejser til Rumænien populære?

Ja, afbudsrejser til Rumænien er populære. Vores brugere giver Rumænien 4,5 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Rumænien?

Prisen på afbudsrejser til Rumænien skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1.136,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (75 bedømmelser)
4.5

Find en billig afbudsrejse til Rumænien

Rumænien er en noget overset men helt igennem dejlig feriedestination, som er ved at vinde danskernes rejsehjerter. Her er alt fra Sortehavets pragtfulde badestrande, skønne naturoplevelser, en meget venlig lokalbefolkning, til et varmt og utroligt behageligt byliv.

Skønt strandliv ved Sortehavskysten

Som strandelsker får du meget for pengene, hvis du køber en billig afbudsrejse til Rumænien. Strandene er lyse og flotte her, sandet er rent og havvandet er varmt og klart. Her er mange forskellige strandaktiviteter, du kan kaste dig over, og her er et hav af forskellige forlystelser og sjove oplevelser i hele området.

Der er en skøn feriestemning i badebys-ressortet Neptun, der byder på mange gode restauranter og caféer, rigtig lækre og meget brede strande, og skønt havvand. Her er fine butikker og mange attraktioner og seværdigheder. Og så er her en skøn natur, hvor du kan opleve et rigt dyreliv og gå gode vandreture. Så rejser du som med din hjertens elskede eller med gode venner, så er Neptun muligvis en god feriedestination for jer.

Der er mange børnefamilier, der vælger at tage til Mamaia, når de vælger feriedestination. Her er havvandet forholdsvis lavt, så du kan sagtens lade de små poder komme ud og dyppe tæerne, når de har gravet store huller eller lavet fine sandslotte på stranden. Her er der også mange gode restauranter, som tilbyder madretter, der vil glæde alle munde. Og så er der familievenlige aktiviteter som for eksempel tennis, biograf og mini-golf i området ved Mamaia-ressortet.

Den rumænske sortehavskyst har i utallige år været hjemsted for kurcentre, der tilbyder spabehandlinger og varme kildevandsbade. Du kan især finde kurcentre ved badebyerne Mangalia, Neptun og Eforie, hvor du blandt andet kan prøve forskellige mineral- og mudderbade.

Den dejlige havneby Constanta

Storbyen Constanta er Rumæniens største havneby, og her får du gode muligheder for også at nyde solen og ferien på stranden, hvis du egentlig mest er til byliv med kulturoplevelser og seværdighedsbesøg – hvis du foretrækker badeferie med stranden som udgangspunkt, kan du sagtens nøjes med at se Constanta på et besøg og så bosætte dig på et af ressortsene langs kysten.

Der er et glimrende arkæologisk museum i Constanta med mange genstande fra græsk/romersk-tid, som er en god idé at besøge. Herudover finder du en række meget spændende ruiner, hvor det er fantastisk at går tur, og se hvordan sollyset skiftevis oplyser nye dele af de gamle bygninger, og på sin egen måde nærmest gør dem levende igen.
Der er flere sjove temaparker i Constanta, hvor du kan køre i rutsjebane i Luna Park eller prøve de mange vandforlystelser i Aqua Magic-parken – der er noget for alle børn og barnlige sjæle i Constantas temaparker!

Når lysten til shopping dukker op, er der meget at komme efter i Constanta. Her er flere storcentre, hvor du kan købe alverdens varer til fine priser. Der er også mange udmærkede forretninger rundt om i byen, og så ligger der et skønt madmarked i nærheden af byens hovedbanegård. Der er mange glimrende restauranter, caféer og barer i Constanta, hvor du kan spise en lækker, lokal middag, nyde et godt glas af den lokale rumænske vin, for efterfølgende at danse til de lyse timer på byens farverige diskoteker. Det er sjovt og festligt at gå i byen i Constanta.

Besøg de dejlige byer Bukarest og Brasov

Hvis du får lyst til at tage lidt væk fra strandlivet, når du er på afbudsrejse i Rumænien, kan du let komme rundt i landet. Tag et tog til Rumæniens hovedstad Bukarest, hvor du kan opleve alle storbyens skønne attraktioner og dejlige gadeliv. Bukarest er en modsætningsfyldt by, hvor du vil se de slidte, sovjetiske betonbygninger stå side om side med gamle og utroligt smukke, klassiske huse, eller helt nye, moderne bygninger. Her er nye forretninger og gamle markeder, her er velhavende forretningsmænd og ufatteligt fattige gadebørn, her mødes Østeuropas traditioner med Vesteuropas fremadstræben. Og det på en livsbekræftende og ærlig måde. Se den tidligere diktator Nicolae Ceausescus ubegribeligt store palads, hvor Rumæniens parlament har til huse. Bygningen er så imponerende stor, at du tror, det er løgn! Efterfølgende er det skønt at gå rundt i byens spændende gågader, hvor der er et hav af forretninger, restauranter og caféer.

En anden by, du kan nå med tog fra Constanta, er lille og utroligt hyggelige Brasov, der ligger lige midt i Rumænien. Der er den skønneste stemning i middelalderbyen, som omkranses af bjerge med tæt, grøn skov. Find en lokal restaurant i den gamle bydel og nyd aftenen med en god middag, mens solen går ned bag bjergene. Brasov ligger i Transsylvaniens bjerge, og det er jo om noget Dracula-land. Du bør bide mærke i, at du herfra kan tage en arrangeret tur til Grev Draculas borg, Bran Castle, der bestemt er en oplevelse for både børn og voksne.

Afbudsrejser All Inclusive

Er det sikkert at rejse til Rumænien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Rumænien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Rumænien.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Romania | Sista Minuten till Rumänien

Rejsemål med afbudsrejser til Rumænien

Afrejselufthavne til Rumænien

Rejseselskaber med afbudsrejser til Rumænien

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
  • Billige afbudsrejser med TripX