Solbeskinnet strand med stråparasoller og træbænke. Folk nyder solen og strandlivet.

Afbudsrejser til Constanta

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Constanta

Er afbudsrejser til Constanta populære?

Ja, afbudsrejser til Constanta er populære. Vores brugere giver Constanta 4,5 ud af 5 stjerner.

Bedøm rejsemål (233 bedømmelser)
4.5

Oplev noget nyt på rejsen til Constanta

Slå til nu! Tag på en fantastisk afbudsrejse til Constanta i Rumænien – et land, der umiddelbart ikke falder under radaren, men som gemmer på en skattekiste af smukke strande, fascinerende oldtidslevn og museer, østeuropæisk kultur og meget mere. Tag på afbudsrejse og få opfyldt den drøm, du ikke var klar over, at du havde.

Charmerende Constanta

En slentretur ned ad gaden i den historiske kystby Constanta vil bringe den helt specielle charme, som byen emmer af, frem i lyset. Der er mange ting at se: kysten, lystbådehavnen, en af de mange parker eller ruinerne og levnene fra oldtiden, hvor grækerne koloniserede området. Constanta har været under både græsk og romersk styre, og adskillige spændende museer samt historiske monumenter i byen vidner i dag om den tid.

Midt i byen, tæt på lystbådehavnen, ligger den store strand Modern, som især for børnefamilier er en oplagt badedestination, da vandstanden er lav langt ud i Sortehavet. Lidt nord for byen finder du kilometerlange strande, som er fuldstændigt stenfri. Dette område, Mamaia Resort, er en yderst populær turistdestination, hvorfor der er et væld af hoteller, barer, caféer osv., hvor lokale og rejsende på afbudsrejse kan hygge sig side om side.

Constanta – en rejse igennem kulturhistorie

Hvis din udforskning af denne fjerdestørste havneby i Europa begynder at tage på kroppen, kan du hurtigt tanke op med en billig, men delikat, shawarma fra en af de mange fastfoodrestauranter i byen. Når aftenen og den store sult begynder at nærme sig, kan du vælge fra væld af spændende restauranter, som serverer alt fra indbydende italiensk og græsk til mere orientalsk mad.

Århundreder gamle moskeer, kirker, oldgræske monumenter osv. ligger side om side med topmoderne caféer, butikker og natklubber, som sikrer, at natten i Constanta aldrig bliver kedelig. Om sommeren lægger de større strande desuden plads til vilde fester for lokale såvel som turister.

Afbudsrejser All Inclusive