En solrig strandpromenade i Constanta med parasoller af strå og træmøbler. Folk solbader og nyder vejret.

Rejser til Constanta

Constanta er Rumæniens vigtigste havneby, beliggende under sydens varme himmelstrøg og ud til det smukke Sortehav. Med en sjælden, interessant historie der går over 2500 år tilbage i tiden, de varme sommertemperaturer, byens lave prisniveau og dens venlige, imødekommende befolkning, er Constanta en genial rejsedestination for alle typer rejsende. Ydermere er Constanta beliggende i meget kort afstand fra de bedste strande i hele Rumænien.
Bedøm rejsemål (100 bedømmelser)
4.4

Geniale Constanta

Constantas smukke havn, med den arkitektoniske sammensætning af middelalderlige bygninger, moderne glasfacader, farvede huser og udsigten udover det dybblå Sortehav, er et passende sted at nyde maden på de restauranter, som er kendt som de bedste i hele Rumænien.

Med charterrejser til Constanta får man en perfekt mulighed for at sammensætte drømmeferien.

Mulighederne i Constanta

I Constanta har man endeløse muligheder for at opfylde alles behov til den perfekte ferie. I selve Constanta ligger nogle få, men brillante strande, hvorfra der arrangeres dykkerudflugter til alle budgetter og i alle sværhedsgrader.

Med en kort og meget billig køretur med taxa kan man placere sig selv i Mamaia, hvor man finder de bedste og smukkeste strande i hele Rumænien. Her er det oplagt at tilbringe nogle rolige, badende eftermiddage, hvorefter man kan trække sig tilbage i Constantas smukke, lokale og hyggeligere omgivelser.

Ved havnefronten i Constanta finder man de prisvenlige restauranter, som er kendt som hele landets bedste. I solnedgangens orange lys er det en fornøjelse at nyde et glas eller to af den velsmagende, lokale, rumænske vin.

I de hyggelige gader, der fører væk fra Constantas havnefront, finder man et hav af butikker, caféer, barer, diskoteker og ikke mindst museer. Den fantastiske historie, som Constanta har gennemgået, er prisværdigt bevaret på byens mange museer. Derudover vidner byens mange kirker, moskeer, synagoger, katedraler og fyrtårne også om byens lange levetid.

Besøg mulighedernes Constanta.

Charterrejser til rejsemål i Rumænien