COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Paphos

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 1.995,- Fra 1.505,- Fra 4.022,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Paphos

Aphrodites bade (Paphos)
50 kilometer nord for Paphos ligger det der i følge legenden er gudinden Aphrodites bade. Området er så smukt, at det naturligt er blevet forbundet med gudinden for kærlighed og skønhed.
Aphrodites tempel (Paphos)
14 kilometer uden for selv Paphos ligger ruinerne af kærligheds- og skønhedsgudinden Aphrodites tempel. Fund på stedet daterer templet til det 12. århundrede før vor tidsregning. På de gamle grækeres tid var templet et af de vigtigste mål for pilgrimsrejser. I dag er det turisterne, der valfarter til templet.
Fortet i Paphos (Paphos)
Både byzantinerne, venetianerne og osmannerne har haft fingre i Paphos gamle fort ved indsejlingen til havnen. Den blev opført af byzantinerne og siden ombygget i det 13. Århundrede, og igen da osmannerne kom forbi.
Klostrene i omegnen af Paphos (Paphos)
Chrysoroyiatissa og Ayios Neophytos klostrene henholdsvis 40 og 9 kilometer fra Paphos er begge værd at lægge veje forbi. Det første blev grundlagt i 1100-tallet, men de nuværende bygninger er 'kun' lidt over 300 år gamle. Klostret, der ligger i smukke omgivelser, huser en række værdifulde religiøse effekter. Det andet kloster blev grundlagt af forfatteren Neophytos for cirka 800 år siden. Klostret har en spændende samling ikoner og freskoer.
Mosaikkerne (Paphos)
I Dionysos, Theseus og Aions huse i Kato Paphos finder man nogle af de flotteste og mest bemærkelsesværdige mosaikker i den del af Middelhavsområdet. Mosaikgulvene i de tre villaer stammer helt tilbage fra det 3. århundrede efter vor tidsregning og er absolut et must for enhver Cypernturist.
Panayia Chrysopolitissa kirken (Paphos)
Panayia Chrysopolitissa kirken i Paphos blev bygget i det 13. århundrede over ruinerne af en byzantinsk basilika. Kirken er velbevaret og bestemt et besøg værd.

Område og byseværdigheder

By: 
• Gazimagusa
• Larnaca
• Limassol
• Nikosia
• Paphos
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.