Seværdigheder Nikosia

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 2.585,- Fra 2.945,- Fra 3.214,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Nikosia

Det arkæologiske museum (Nikosia)
I et land så rigt på fortidsminder som Cypern finder man naturligvis et sublimt arkæologisk museum. Med fund helt tilbage fra år 5800 før vor tidsregning og frem til det 12. århundrede, hvor byzantinerne regerede over øen, er museet et must for enhver turist i hovedstaden.
Murene om den gamle by (Nikosia)
Murene omkring den gamle by i Nicosia blev opført af venetianerne og omkranser fuldstændig den del af byen. Den ene af de tre porte indtil byen hedder Famagusta Gate og er i dag indrettet som kulturcenter.
Museet for byzantinsk kunst (Nikosia)
Museet for byzantinsk kunst har en meget fin samling kunstværker. Særligt to ikoner fra det 12. og 13. århundrede skiller sig ud. Det samme gør seks Karnakaria mosaikker.
Nicosias gamle bydel (Nikosia)
Afstandene er korte i Nicosias gamle by, og man kommer derfor let fra den ene seværdighed til den anden. Vigtigst er de mange gamle kirker og katedraler samt det byzantinske museum. Agois Ioannis katedralen har en række meget flotte vægmalerier med bibelske motiver. Husk også at ligge vejen forbi det charmerende Laiki Yitonia kvarter.
Troodos-bjergene (Nikosia)
Uden for Nicosia finder man Troodos-bjergene, der også kaldes Cyperns hjerte. Bjergene er i sig selv et smukt syn, men de gemmer også på ni byzantinske kirker, der har fået UNESCOs stempel "En del af verdens kulturarv". Derudover giver bjergene gode muligheder for vandreture og skiløb om vinteren.

Område og byseværdigheder

By: 
• Gazimagusa
• Larnaca
• Limassol
• Nikosia
• Paphos
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.