Seværdigheder Madrid

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 199,- Fra 490,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.175,- Fra 2.715,- Fra 3.245,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Madrid

Madrids museer (Madrid)
Madrid har et fantastisk udbud af museer. Casón del Buen Retiro har en eminent samling af spansk kunst fra 1900 tallet. Museo Thyssen-Bornemisza har en privat samling af malerier fra Titian til Pollock. Prøv også Museo de la Escultura Abstracta, som har et flot samling af nogle af Spaniens mest kendte kunstnere, heriblandt Chillida og Miró.
Paladset Palacio Real (Madrid)
Palacio Real skal ses, hvis man er i Madrid. På væggene og loftet i paladset kan man se de mest fantastiske og smukt forarbejdede dekorationer, man kan forestille sig. I Palacio Real ser man, hvad der kan ske, hvis man giver fantasien frit løb og sig selv frie hænder
Plaza de Toros Monumental (Madrid)
Madrid har verdens største tyrefægterarena, og er man ikke til tyrefægtning, bør man alligevel gå forbi Plaza de Toros Monumental de las Ventas, hvor kampene finder sted. Arenaen er overvældende, og kan man ikke tåle at se tyren lide og høre spaniernes brøl, kan man altid forestille sig, hvilke blodige kampe der udspiller sig i den enorme arena
Prado museet i Madrid (Madrid)
Spaniens og måske verdens mest fantastiske kunstudstillinger. Her kan man ses de vigtigste værker fra italiensk og spansk kunst fra det 15. til det 19. århundrede. Blandt andet finder man en overflod af malerier af Diego Velázquez.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Barcelona
• Lleida
• Madrid
• Malaga
• Sevilla
• Valencia
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.