Seværdigheder Limassol

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 2.585,- Fra 2.945,- Fra 3.214,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Limassol

Amathus udgravningerne (Limassol)
Ifølge legenden blev den gravide Ariadne efterladt i Amathus af sin mand Theseus efter dennes kamp mod Minotauren. Udgravningerne er stadig i gang omkring Amathus, der ligger et par minutters kørsel fra centrum af Limassol.
Kolossi slottet (Limassol)
Kolossi slottet et stykke uden for Limassol på vejen mod Paphos er et smukt eksempel på det 13. århundredes militærarkitektur. Sit nuværende udseende har det dog fået under en delvis ombygning i det 15. århundrede. Det har tjent som hovedkvarter for flere korsfarerordner på vej til eller fra Jerusalem.
Kourion udgravningerne (Limassol)
En af Cyperns mest spændende arkæologiske udgravninger ligger 19 kilometer vest for Limassol ad vejen mod Paphos. Udgravningens store amfiteater blev oprindeligt bygget i det andet århundrede før vor tidsregning. Det smukke Eustolios hus rummer flere bade, værelser og en række flotte mosaik gulve. Også Kourions katedral og flere andre bygninger er blevet udgravet og i et vist omfang restaureret.
Middelaldermuseet i Limassol (Limassol)
Efter sigende blev korsfareren Richard Løvehjerte gift med Berengaria af Navarro, hvor museet ligger i dag. Samme sted kronede han hende i øvrigt til Dronning af England. Oprindeligt lå her et Byzantinsk slot, men i det 14. århundrede blev de nuværende bygning opført og i dag huser den et middelaldermuseum.

Område og byseværdigheder

By: 
• Gazimagusa
• Larnaca
• Limassol
• Nikosia
• Paphos
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.