Få en fantastisk safarioplevelse - køb billige flybilletter til Kenya

Billige flybilletter til Kenya

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Få en fantastisk safarioplevelse - køb billige flybilletter til Kenya

Kenya er et virkelig alsidigt rejsemål. Her er alle tiders mulighed for at opleve lokal kultur, som du ikke får andre steder. Du kan også få en helt unik safarioplevelse, og du bør nå det hele, når du endelig har fået dine billige flybilletter.

Start for eksempel i den nordlige del af landet. Her får du mulighed for at møde spektakulære lokale stammer, som har en meget autentisk og traditionel livsstil. Det er et unikt indblik i en kultur, som på fantastisk vis lever videre i vores moderne samfund.

Bagefter skal du ikke rejse langt for at møde paradokset. Længere sydpå ligger nemlig et utal af flotte og moderne golfbaner, og især omkring de store byer er det mulighed for at spille 18 udfordrende huller til meget billige penge.

Oplev den fantastiske dyrevandring

Men en af de mest populære turistattraktioner i Kenya er safarier, og faktisk har landet nogle af verdens absolut bedste muligheder for at drive safari-ture. Du kan tage på guidede ture i parker, hvor det vilde dyreliv er fantastisk, og løver, giraffer, elefanter, zebraer og bøfler vandrer rundt. Du kan komme helt tæt på dyrene og få oplevelser på flere niveauer.

Gå ikke glip af de populære og fascinerende dyrevandringer, som hvert år finder sted i sommeren. Når græsset ikke længere er til at spise for gnuerne, så vandrer de i milliontal mod nord for at finde føde. Lige bag dem kommer rovdyrene, som lever af blandt andet gnuer som bytte. Det er på en måde dramatisk at se dyr i hobetal bevæge sig samlet af sted på denne måde, og samtidig er det et unikt syn. Du kan for eksempel se det hele fra en ballon i luften, hvilket kun gør oplevelsen endnu mere speciel.

De mest populære lufthavne i Kenya

Find rejsen til Kenya her

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK