Få en fantastisk safarioplevelse - køb billige flybilletter til Kenya

Billige flybilletter til Kenya

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Kenya

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål
4,5
(176 bedømmelser)

Få en fantastisk safarioplevelse - køb billige flybilletter til Kenya

Kenya er et virkelig alsidigt rejsemål. Her er alle tiders mulighed for at opleve lokal kultur, som du ikke får andre steder. Du kan også få en helt unik safarioplevelse, og du bør nå det hele, når du endelig har fået dine billige flybilletter.

Start for eksempel i den nordlige del af landet. Her får du mulighed for at møde spektakulære lokale stammer, som har en meget autentisk og traditionel livsstil. Det er et unikt indblik i en kultur, som på fantastisk vis lever videre i vores moderne samfund.

Bagefter skal du ikke rejse langt for at møde paradokset. Længere sydpå ligger nemlig et utal af flotte og moderne golfbaner, og især omkring de store byer er det mulighed for at spille 18 udfordrende huller til meget billige penge.

Oplev den fantastiske dyrevandring

Men en af de mest populære turistattraktioner i Kenya er safarier, og faktisk har landet nogle af verdens absolut bedste muligheder for at drive safari-ture. Du kan tage på guidede ture i parker, hvor det vilde dyreliv er fantastisk, og løver, giraffer, elefanter, zebraer og bøfler vandrer rundt. Du kan komme helt tæt på dyrene og få oplevelser på flere niveauer.

Gå ikke glip af de populære og fascinerende dyrevandringer, som hvert år finder sted i sommeren. Når græsset ikke længere er til at spise for gnuerne, så vandrer de i milliontal mod nord for at finde føde. Lige bag dem kommer rovdyrene, som lever af blandt andet gnuer som bytte. Det er på en måde dramatisk at se dyr i hobetal bevæge sig samlet af sted på denne måde, og samtidig er det et unikt syn. Du kan for eksempel se det hele fra en ballon i luften, hvilket kun gør oplevelsen endnu mere speciel.
Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Kenya:
Billund til Nairobi
7. februar til 21. februar fra kr. 2.814,-

De mest populære lufthavne i Kenya

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.