En flok elefanter vandrer gennem en gylden savanne i solnedgangens lys.

Rejser til Kenya

Sammenlign priser og find de bedste og billigste rejser til Kenya. * Priser fra mange forskellige selskaber * Gratis prisovervågning.
Bedøm rejsemål (93 bedømmelser)
4.5

Rejser til Kenya

Når de fleste tænker på Kenya, så er der majestætiske billeder af savanner fyldt med vilde dyr, som suser over nethinden.

Og det er da også helt oplagt, at en safari i Kenya indeholder en safarirejse, hvor du kan udleve drømmen om at se løver, giraffer, elefanter, næsehorn og andre af savannens mange dyr.

Men du kan også finde charterrejser til Kenya, hvor du også kan opleve kilometer lange strand langs Kenyas kystlinie mod Det Indiske Ocean.

Vælger du en tur til kysten kan du vælge at slappe af på en af de mange flotte strande med skønt strandsand, et indbydende og varmt hav og et dejligt klima.

Hvis du har en lille dykker i bloden, og husker Jacques Cousteaus legendariske programmer op livet under vandoverfladen, så er havet ud fra Kenyas kyst et fantastisk sted til dykning og snorkling.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Kenya

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Kenya?

Du kan rejse til Kenya fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Kenya?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Kenya, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Kenya.