COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til De Thailandske Øer

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.561,- Fra 3.940,- Fra 4.332,-
Charter (fly+hotel) Fra 5.435,- Fra 5.840,- Fra 7.303,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det ideelle rejsetidspunkt afhænger meget af, hvilken ø, man vil besøge. Skal man til Koh Samui bør man undgå oktober og november, da vejrguderne godt kan spille turisterne et pus og diske op med regn og blæst. I disse måneder er de nordlige øer, Koh Samet og Koh Chang et godt alternativ. Er Phuket rejsens mål er vejret bedst fra november til marts.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Hele Thailand ligger i den samme tidszone. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 18.00 i hele Thailand.

Kultur og underholdning

Langs turistøernes strande kan man windsurfe, svømme, snorkle, stå på vandski og meget mere. På Phuket og Koh Samui er der et veludviklet forlystelsesliv. Her kan man blandt andet opleve dragshows og abeshows og øerne har et væld af diskoteker og natklubber. I Phuket by afholdes Den Kinesiske Vegetar Festival der er en religiøs og musikals festival i slutningen af september.

Overnatning / Hotel

Top
Overnatningsmulighederne på Koh Samui og Phuket strækker sig over hele spektret fra små hytter over bungalows til store luksushoteller. På Koh Samet er det derimod lagt mere an på rygsæksrejsende og her er det camping og beskedne hytter, der dominere øen. Bestil hotel i De Thailandske Øer her

Lokal transport

Top

Taxi

Phuket har massere af taxaer og det er en god ide at aftale prisen først. På Koh Samui er der ikke egentlige taxaer men minibusser, der om aftenen fungerer som taxaer.

Alternativ transport

På flere af øerne, blandt andet Koh Chang og Phi Phi Islands, foregår transporten mellem øernes byer og strande med båd Specielle forhold
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.