De billigste 3* og 4* charterferier til Dubai og andre Arabiske Emirater − lavprisoversigt

Birgitte Oxlund

Vil du gerne prøve en anderledes badeferie et solsikkert sted, og elsker du storbyliv, shopping og farver? Så vil en charterferie til Dubai måske være noget for dig. Hvis du samtidig er meget fleksibel med, hvornår du kan rejse, så kan du helt sikkert bruge denne lavprisoversigt. Her får du nemlig et hurtigt overblik over de 100 billigste 3- og 4-stjernede charterrejser til Dubai og andre Arabiske Emirater med afrejse inden for de næste seks måneder.

Hvis du elsker at rejse til et varm og solsikkert sted om vinteren, og du har besøgt Egypten og De Kanariske Øer, så vil Dubai være et godt alternativ, hvor rejsetiden kun er en smule længere.

På en charterferie til Dubai møder du en helt unik kombination af lækre hoteller, eksklusiv shopping, sandstrande og 1001 natsudflugter såsom ørkensafari.
 

Hvornår er det bedst at rejse til Dubai?

Dubai er den perfekte vinterdestination, hvor du kan forvente behagelige temperaturer som en dansk sommerdag. I vinterperioden kan du nemlig forvente dagtemperaturer på omkring 24 grader og ca. otte solskinstimer om dagen.

Fra april til oktober er der rigtig varmt, og temperaturerne kan komme helt op på 40 grader. Til gengæld er hotellerne langt billigere. Du kan ofte finde superbillige tilbud på fem-stjernede luksushoteller. Ved strandene kan du tage en forfriskende dukkert, og indenfor er der rigelig med aircondition til at køle dig ned.

I nedenstående oversigt finder du de 100 billigste 3* (og 4* og 5* – hvis du er heldig) charterferier til Dubai med afrejse inden for de næste seks måneder. Der skulle derfor være en god mulighed for, at du finder lige netop den charterferie, som du søger efter.

Hotel ibis Styles Dubai Jumeira
DubaiHotel ibis Styles Dubai JumeiraForenede Arabiske Emirater (7 nætter)Standard dobbeltrom
4.395,-Søg
Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira
DubaiRamada Plaza by Wyndham Dubai DeiraForenede Arabiske Emirater (7 nætter)Deluxe Kingrom
4.525,-Søg
 

Fandt du ikke en billig rejse til Dubai?

Her kan du tjekke billige charterrejser til andre Forenede Arabiske Emirater fx Ras Al Khaimah, Abu Dhabi eller Al-Fujairah:

TRYP by Wyndham Abu Dhabi City Centre
Abu DhabiTRYP by Wyndham Abu Dhabi City CentreForenede Arabiske Emirater (7 nætter)Standard dobbeltrom
5.695,-Søg
Aloft Abu Dhabi Hotel
Abu DhabiAloft Abu Dhabi HotelForenede Arabiske Emirater (7 nætter)Standard dobbeltrom
5.735,-Søg

I Travelmarkets chartersøgemaskine kan du selv lave en søgning i den periode, hvor du vil finde rejser til Dubai eller en af de andre arabiske Emirater.

På Travelmarket sammenligner vi rejser fra alle de store charterbureauer, så du nemt kan finde den billigste og bedste solferie til alle de populære rejsemål. Du kan lave din egen søgning i vores chartersøgemaskine ved at klikke her.
 
Topfoto (c) istockphoto /andresrSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.