COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Venedig

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 991,- Fra 999,- Fra 1.143,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.150,- Fra 930,- Fra 1.650,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Venizia
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Venedig.

Bedste rejsetid

Top
Venedig kan besøges året rundt, men vil man nyde en tur i gondolerne er klimaet mest behageligt fra april til oktober. Der kan blive koldt i vintermånederne.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Den største begivenhed i Venedig er karnevalet, der finder sted i februar. Det er en ti-dages fest med masker, kostumer og flotte parader. Yderligere er der Festa del Redentore, der bliver holdt den tredje weekend i juli, hvor der er masser af fyrværkeri. Den første søndag i september bliver der afholdt gondol race på Grand Canal. Venedig kan desuden tilbyde en del gallerier og museer, der alle er et besøg værd.

Overnatning / Hotel

Top
Venedig har et stort antal overnatningsmuligheder. Man skal dog være opmærksom på, at det er dyrere at overnatte i Venedig end i de fleste andre dele af landet. Venedig har et stort antal hoteller i forskellige prisklasser. Der er helt dyre luksushoteller, men man kan også finde billige hoteller med små værelser og bad på gangen. Yderligere er der en del hostels i Venedig, hvor man også finder et stort antal campingpladser, der ofte har bungalows med værelser, som lejes ud. Bestil hotel i Venedig her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er vandtaxier over det meste af byen, der kan sejle en rundt til de forskellige seværdigheder.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.