Ukraine

Billige flybilletter til Ukraine

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Ukraine

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Ukraine

Tjek Udenrigsministeriets rejsevejledning inden du køber flybilletter til Ukraine.


Ukraine er så stort et land, at man ikke ønsker at forlade det lige foreløbigt. Der bliver ved med at dukke steder op, hvor man føler sig velkommen i en sjælden set grad. Der findes så mange fredfyldte og uopdagede steder i Ukraine, at landet er svært at komme udenom for den eventyrlystne.

Landet har fantastiske togbaner, der bugter sig over bjergene og ned i dalene, mens naturen ruller forbi. Indbyggere er sjældent set venlige mennesker, som meget gerne vil snakke, hjælpe og lære med de tilrejsende.

Ukraine er Europas største land og en stadigt forholdsvis sjælden rejsedestination. Det er uden tvivl den sidste bastion for ægte opdagelsesrejsende i Europa, hvor landets store diversitet konstant overrasker.

Liv og natur i Ukraine

Landets sværvægtere inden for kultur og liv er byerne Lviv og hovedstaden Kiev. Lviv bugner, bogstaveligt talt, af historiske katedraler, templer og kirker som få andre byer i verden. Museer, gallerier og butikker fylder de livlige gader op, mens den kulturelle elite trives i byens historiske og smukke omgivelser.

Byens perle, S. Krushelnytska Opera House, rejser sig op fra byens midte og tilbyder verdensklasseopera til næsten ingen penge. Generelt har byen et meget lavt prisniveau, hvor man uden problemer kan spise en fremragende middag for omkring 20 kroner.

Kiev, landets stolte hovedstad, er kendt over hele verden for sin unikke sammensætning af ortodoks og barok arkitektur. De små torve med caféer og barer er et godt sted at lære de lokale at kende, som har en helt speciel åbenhed overfor tilrejsende. Derfor har særligt unge rejsende har i mange år søgt mod denne berømte hovedstad.

Og så er der landets østlige side, hvor togene bugter sig i naturen. Vandrestier og oplevelser venter forude for de rejsende, som sætter en ære i at opdage.

Bestil billige flybilletter til de opdagelsesrejsendes sidste bastion.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Ukraine:
København til Lvov
21. oktober til 24. oktober fra kr. 256,-

Bedøm rejsemål
4,6
(147 bedømmelser)
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.