Ukraine

Billige flybilletter til Ukraine

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Ukraine

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Ukraine?

Har du valgt at flyve til Ukraine, skal du regne med at skulle betale mellem kr. 350 og kr. 1.500 for en flybillet t/r. Den laveste pris fundet i søgemaskinen er kr. 290.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Ukraine?

Typisk er det billigst at flyve til Kiev, når du skal besøge Ukraine. Tjek også gerne priser til Lvov og Novaja Odessa, når du skal finde din flybillet til Ukraine.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Ukraine?

De billigste flybilletter til Ukraine fås normalt med afrejse fra København. Tjek også afrejse fra Billund, Aalborg og andre byer

Hvilke flyselskaber flyver til Ukraine?

AirBaltic, Air France, Austrian Air, KLM, LOT, Wizz Air og Turkish Airlines er nogle af de flyselskaber, som du kan flyve med, når du tager på flyrejser til Ukraine.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Ukraine?

En direkte flyrejse til Ukraine tager cirka 2 timer. En flyrejse med 1 stop til Ukraine tager normalt mellem 4 og 9 timer.

Ukraine

Tjek Udenrigsministeriets rejsevejledning inden du køber flybilletter til Ukraine.


Ukraine er så stort et land, at man ikke ønsker at forlade det lige foreløbigt. Der bliver ved med at dukke steder op, hvor man føler sig velkommen i en sjælden set grad. Der findes så mange fredfyldte og uopdagede steder i Ukraine, at landet er svært at komme udenom for den eventyrlystne.

Landet har fantastiske togbaner, der bugter sig over bjergene og ned i dalene, mens naturen ruller forbi. Indbyggere er sjældent set venlige mennesker, som meget gerne vil snakke, hjælpe og lære med de tilrejsende.

Ukraine er Europas største land og en stadigt forholdsvis sjælden rejsedestination. Det er uden tvivl den sidste bastion for ægte opdagelsesrejsende i Europa, hvor landets store diversitet konstant overrasker.

Liv og natur i Ukraine

Landets sværvægtere inden for kultur og liv er byerne Lviv og hovedstaden Kiev. Lviv bugner, bogstaveligt talt, af historiske katedraler, templer og kirker som få andre byer i verden. Museer, gallerier og butikker fylder de livlige gader op, mens den kulturelle elite trives i byens historiske og smukke omgivelser.

Byens perle, S. Krushelnytska Opera House, rejser sig op fra byens midte og tilbyder verdensklasseopera til næsten ingen penge. Generelt har byen et meget lavt prisniveau, hvor man uden problemer kan spise en fremragende middag for omkring 20 kroner.

Kiev, landets stolte hovedstad, er kendt over hele verden for sin unikke sammensætning af ortodoks og barok arkitektur. De små torve med caféer og barer er et godt sted at lære de lokale at kende, som har en helt speciel åbenhed overfor tilrejsende. Derfor har særligt unge rejsende har i mange år søgt mod denne berømte hovedstad.

Og så er der landets østlige side, hvor togene bugter sig i naturen. Vandrestier og oplevelser venter forude for de rejsende, som sætter en ære i at opdage.

Bestil billige flybilletter til de opdagelsesrejsendes sidste bastion.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Ukraine:
Billund til Kiev
28. september til 1. oktober fra kr. 434,-

Bedøm rejsemål
4,5
(175 bedømmelser)
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.