Billedet viser et imponerende kirkeligt bygningskompleks med flere gyldne kupler og høje tårne under en klar himmel ved solnedgang.

Rejser til Ukraine

Sammenlign priser på pakkerejser med fly og hotel til Ukraine her. * Gratis prisovervågning * Også billige flybilletter.
Bedøm rejsemål (26 bedømmelser)
4.7

Ukraine er specielt kendt for at være et land, der vægter deres kristne tro højt. Dette afspejler sig således også i landets arkitektur, da du i Ukraine finder et stort antal ortodokse kirker. Disse kirker er dog ikke bare almindelige kirker, som du kender dem fra Danmark. Kirkerne er nemlig designet i en overdådig stil, så de mere eller mindre ligner er palads. Dette skyldes, at ukrainerne sætter pris på deres helligdomme, da troen er noget af det største, de har, samt det er noget, som binder hele befolkningen sammen.

Find fly og hotel nær vandet

Det er en helt speciel oplevelse at bo nær vandet i Ukraine. Ved landets kystlinje finder du nemlig Sortehavet, som er forbundet med flere kendte floder, herunder Donau floden.
Dette har den betydning, at Sortehavet har et meget lavt saltindhold, da det er blandet med ferskvand. Desuden har havet en klar blå-grønlig farve, hvilket gør det yderst attraktivt at svømme i.
Hvis du gerne vil nyde smukke og afslappende omgivelser på din rejse, så kan du hos Travelmarket.dk finde fly og hotel nær Ukraines kystlinje.

Omgiv dig med storslået arkitektur

Arkitekturen i Ukraine må siges at være noget for sig selv.
Alt hvad landet har opbygget gennem flere tusinde år afspejler sig af deres kultur og religion. Dette betyder, at du mange steder i Ukraine vil opleve kristne symboler på bygninger og offentlige pladser.
Hvis du på din rejse gerne vil få den fulde fornemmelse af ukrainsk kultur, så kan du for eksempel besøge:

  • St. Sophia’s Cathedral – En ortodoks kirke med mosaik og gyldne kupler fra 1100-tallet, som i dag også er et museum
  • Kiev Pechersk Lavra – Et historisk landmærke i form af et kloster med et underjordisk hulesystem
  • The Motherland Monument – Et krigsmuseum som indeholder en berømt ukrainsk statue, der bærer et svær

Er det sikkert at rejse til Ukraine?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Ukraine, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Ukraine.