Vigtig information om Coronavirus

Seværdigheder Sinai med Det Røde Hav

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.661,- Fra 2.700,- -
Charter (fly+hotel) Fra 2.075,- Fra 2.075,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Sinai med Det Røde Hav

Fiskerbyen Marsa Alam (Sinai med Det Røde Hav)
Denne lille fiskeby ved Rødehavet, er værd at besøge, hvis man er vild med at dykke eller snorkle. Området byder på fantastiske koraller og fisk, men man skal passe meget på. Der kan være miner i området, og der er ikke altid advarselsskilte. Man bør derfor altid forhøre sig først.
Kamelture i ørkenen (Sinai med Det Røde Hav)
Fra flere af de større turistområder er det muligt at komme på en eller flere dages kamelture ind i ørkenen. Vær forberedt på en stor naturoplevelse fra ryggen af dette specielle ridedyr.
Sinaibjerget (Sinai med Det Røde Hav)
Følg i Moses' fodspor til toppen af Sinaibjerget. Turen op foregår hovedsagelig af gode stier og kan klares af alle i almindelig kondition. De fleste ture starter i den kølige nat og giver mulighed for at se solopgangen fra toppen af bjerget.
St. Katarinas Klostret (Sinai med Det Røde Hav)
St. Katarinas Kloster tæt ved Sinaibjerget er en populær attraktion. Det blev bygget i det 4. århundrede og har gennem århundrederne huset et stort antal pilgrimme. Er man interesseret i arkitektur og historie, er det et besøg værd. Der er også et museum i tilknytning til klosteret.
Ørkenbyen Dahab (Sinai med Det Røde Hav)
Dahab er en lille ørkenby 85 kilometer nord for Sharm El Sheik. Byen er et besøg værd, hvis man mest har lyst til at slappe af, snorkle eller nyde den afslappede atmosfære. Det er meget billigt både at bo og spise i Dahab, hvor restauranterne ligger helt ned til vandet.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Aswan
• Cairo
• Luxor
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.