Nepal - Besøg gudernes bolig

Billige flybilletter til Nepal

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Nepal

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Nepal - Besøg gudernes bolig

Er du til vandring i trekking i bjerge? Så er Nepal sikkert et af de rejsemål, som står øverst på din liste med ønskede rejsemål. Nepal byder på en lang række fantastiske bjergoplevelser, spændende kultur og meget, meget mere.

Når du har købt dine billige flybilletter til Nepal, og du er kommet godt afsted, så står du med et hav af muligheder for fantastiske vandreture og trekking. Blandt de mest populære ture er følgende:

Trekket til Everest Basecamp

For mange er vandreturen til Everest Basecamp den ultimative tur. Målet med trekket er at stå ved foden af verdens højeste bjerg.

Trekket tager cirka 14 dage, og det tager dig op i hele 5.300 meters højde.

Trekket til Everest Basecamp byder på både store kultur- og naturoplevelser – ikke mindst ved mødet med sherpaerne og de mange flotte bjergudsigter.

Treks i Annapurna-området

Det nok mest populære trekkingområde i Nepal er området ved Annapurna-bjergene. Specielt to treks er populære. Det ene er til Annapurna Basecamp, og det bringer dig op til en fantastisk panoramaudsigt over de utroligt smukke bjerge. Det andet trek, "Rundt om Annapurna", bringer dig højt op over og rundt om Annapurna-bjergene.

Nepal er meget mere end vandring

Nepal er helt sikkert mest kendt for sine vandringsmuligheder, men landet byder også på mange andre oplevelser. I hovedstaden Kathmandu kan du opleve flotte buddhistiske og hinduistiske templer, og i lavlandet kan du opleve vilde elefanter, næsehorn og andre vilde dyr i junglen. Mange besøgende vælger også at kaste sig over en raftingtur på en af floderne.

Hvornår skal jeg rejse til Nepal?

Det bedste tidspunkt at besøge Nepal på er om foråret og efteråret. Om efteråret er regntiden lige forbi, luften er renset, og der er en fantastisk udsigt til de mange bjergtoppe. Om foråret er regntiden endnu ikke startet, og oplevelsen af bjergene forstærkes af forårets blomster – specielt når Rododendronskovene blomstrer.

Hvad med flybilletter til Nepal?

I vores flysøgemaskine (ovenfor) søger du flybilletter fra både flyselskaber og rejsebureauer, og du finder med stor sandsynlighed den billigste flybillet til Nepal.

I vores e-bog om at finde billige rejser kan du læse om, at du skal huske at bestille i god tid og tjekke afrejse fra flere lufthavne – og en hel masse andre gode rejseråd


Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Nepal:
København til Kathmandu
21. februar til 16. maj fra kr. 4.216,-

Bedøm rejsemål
4,5
(190 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Nepal

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.