Flyv til Jordan – landet, der er meget mere end det berømte Petra

Billige flybilletter til Jordan

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Flyv til Jordan – landet, der er meget mere end det berømte Petra

Jordans absolut største seværdighed er oldtidsbyen Petra. Petra er et fantastisk sted at besøge, og det har været det siden genopdagelsen af det i 1812. Men Petra blev først verdenskendt, da det blev brugt til filmen ”Indiana Jones og det sidste korstog” i 1989.

Oldtidsbyen Petra

Petra var en vigtigt handelsby i oldtiden, dengang boede her 40.000 indbyggere. Foruden skatkammerets facade, som er det mest fotograferede sted i hele området, er Petra kendt for de mange grave, som er indhugget i klipperne.

Vejen til Petra går, som i Indiana Jones-filmen, igennem en lang, smal kløft. Turen herigennem er med til at gøre oplevelsen af Petra endnu større.

Petra er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og anses af mange for at være blandt verdens største seværdigheder.

Flybilletter til Jordan

Men her er så meget mere at se end Petra, og der er mange gode grunde til at søge efter billige flybilletter til Jordan, og på Travelmarket vil vi gerne hjælpe dig med at finde de billigste flybilletter.

Vi har udgivet bogen Sådan finder du billigere rejser, skrevet flere artikler om at finde flybilletter, og så kan du selvfølgelig søge efter fly til Jordan i søgeboksen ovenfor, hvor vi søger efter billige flybilletter blandt mere end 800 forskellige flyselskaber og websider.

Jordans prægtige seværdigheder

Petra er ikke den eneste fantastiske oldtidsby i Jordan. På dit besøg i Jordan bør du også se oldtidsbyen Jerash, hvor du kan opleve den smukke, gamle triumfbue, den tidligere hestevæddeløbsbane, hippodromen, Artemis-templet og det imponerende amfiteater.

Du bør også besøge Wadi-Rum-ørkenen, der er et utroligt fascinerende og meget anderledes ørkenlandskab med sand og smukke eroderede klipper.

Jordan grænser og til Det Røde Hav, hvilket giver dig gode muligheder for snorkling og dykning blandt koraller og utallige farvestrålende fisk. Det Røde Hav er et fantastisk sted at opleve den farverige verden under havets overflade.

Du skal naturligvis også besøge Jordan hovedstad, Amman, og det er sandsynligvis her din flybillet til Jordan går til.

De mest populære lufthavne i Jordan

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK