Kystlinje med klar blåt hav, palmetræer og bjerge i baggrunden under en blå himmel.

Ferieboliger i Spanien

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Mere om ferieboliger i Spanien

Flere og flere danskere tager på kør selv ferie til Spanien, og landet byder da også på både fantastiske seværdigheder, godt vejr og en gæstfri befolkning – og så findes der mange forskellige typer af overnatning og dermed også en feriebolig i Spanien, der passer perfekt til dig.

Spanien er et stort land og vi danskere valfarter til mange forskellige steder i landet. Storbyerne Barcelona og Madrid lokker mange rejsende, men også kysterne med dejlige strande og varme dage lokker mange danskere til.

Køreturen til Spanien er ganske lang – fra Aarhus til Costa del sol der mere end 3.000 kilometer. Så planlæg din rute godt inden afrejse og undersøg regler for kørsel og færdsel i de lande, som du kører igennem.

Hvad skal jeg besøge på en ferie i Spanien?

Spanien indeholder oplevelser til mange forskellige ferier, og man kan bruge det meste af et liv på at udforske dette smukke og store land. Her kommer nogle af de områder, som danskerne tager til på kør selv ferie til Spanien.

Costa del sol er meget populært blandt danskerne. Mange kommer for at opleve strandene og vandlandene, men storbyen Malaga og den flotte natur i området er også populært.

Lidt længere nordpå ligger Costa Blanca, der foruden strande og flot natur byder på storbyen Alicante.

Mange vælger at leje deres feriebolig i Spanien i Costa Dorada, hvor man foruden de flotte strande også kan besøge Barcelona, der er en af Europas dejligste storbyer.

Sådan finder du din feriebolig i Spanien!

Her på Travelmarket kan du finde mange forskellige ferieboliger i Spanien – i søgemaskinen øverst på siden kan du finde mange forskellige slags finde boliger i alle dele af Spanien.

I søgemaskinen findes der ferielejligheder til både parret og ferieboliger til familier med børn. Her er ferieboliger med pool, feriehuse i naturen og ferieboliger i byen.

Søg på et sted i Spanien og forfin efterfølgende din søgning, så du til sidst finder præcis den feriebolig i Spanien, som passer lige præcist til dig.

Rejsemål i Spanien

Bedøm rejsemål (16 bedømmelser)
3.7
Rejsetilbud