En malerisk kystby ved solnedgang med terrakottatage og azurblåt hav.

Ferieboliger på Mallorca

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Ferieboliger på Mallorca

Mallorca er et af danskernes mest populære rejsemål – og hvert år flyver mange danskere på charterferie til Mallorca. Men Mallorca er meget mere end charterferie, og hvis du selv arrangerer din rejse og booker din flybillet og feriebolig på Mallorca, så kan du komme til at opleve Mallorca på en helt ny måde.

Du kan finde både flybillet til Mallorca og feriebolig på Mallorca her på Travelmarket.dk, hvor vi sammenligner priser på flybilletter, pakkerejser, overnatning og billeje fra mange forskellige rejseselskaber.

Hvad skal jeg se på en ferie på Mallorca?

I denne guide springes der hurtigt over de strande, som er det mest populære, når det er charterferie, som det gælder om. Men du kan nu sagtens selv leje en feriebolig ved stranden i stedet for at bo på et charterhotel.

Landskabet på Mallorca er utroligt smukt og dejligt at køre rundt i, og vil du have lidt bedre tid til at se landskabet, så lej en cykel og kør nogle lange ture. Mallorca er en fantastisk ø til cykelsport.

Mallorca er også en fantastisk ø til vandreferie, og der findes ruter i mange forskellige sværhedsgrader. Mallorca har hele 2 bjergkæder: Serra de Tramuntana i vest og Serres de Llevant i øst, men der findes også mere flade vandreruter på Mallorca.

Palma, der er Mallorcas største by, er også et besøg værd. Spadser rundt i den gamle bydel eller tag en slentretur langs med havet. Palmas gamle katedral er også et besøg værd og har du mod på endnu en vandretur, så kan du gå op til Bellver slottet, som er cirkelformet og ligger på en bakke lige udenfor Palma.

Ferieboliger på Mallorca

Det gode ved at arrangere din ferie til Mallorca selv, er at du kan vælge at bo mange forskellige steder på Mallorca. Du kan bo i bjergene, ved stranden eller et helt andet sted.

I søgemaskinen her på Travelmarket kan du søge efter feriehuse, camping, hoteller, feriecentre og ferielejligheder på Mallorca.

Du finder ferieboliger i mange forskellige prisklasser og kan finde boliger med havudsigt, egen pool, bjergudsigt og i mange forskellige størrelser. Her er ferieboliger til både parret på romantisk ferie og til familien, der er taget afsted til Mallorca med både børn og bedsteforældre.

Bedøm rejsemål (7 bedømmelser)
3
Rejsetilbud