COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Kairo

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.847,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 4.499,- Fra 4.499,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Kairo

Bazarkvarteret Khan el Khalili (Kairo)
Bazarkvarteret Khan el Khalili må man ikke snyde sig selv for. Her sælges alt fra lyserøde plasticsandaler til eksotiske krydderier. Trængslen er enorm, og man skal passe godt på sine penge. Til gengæld kan man også gøre en god handel, hvis man er dygtig til at prutte om prisen
Det egyptiske museum (Kairo)
Det egyptiske museum i centrum af Kairo indeholder den største og mest overvældende samling af faraonisk og byzantisk kunst. Blandt andet kan man tage et kig på de enorme rigdomme man fandt i barnekongen Tutankhamons grav.
Old Kairo (Coptic Cairo) (Kairo)
Old Kairo byder på et gammelt fort, nogle kirker og et kloster. Derudover har bydelen en speciel stemning, der gør, at man med lidt fantasi kan tænke sig hundrede af år tilbage i tiden. Dette skyldes ikke mindst de smalle gyder mellem bygningerne. Tag en spadseretur rundt omkring de gamle bygninger og se en del af Kairo, der er meget mere afslappet end centrum.
Pyramiderne (Kairo)
De gamle faraoners enorme bygningsværker kan ses i området Giza cirka 20 kilometer fra Kairos centrum. Den største af de tre pyramider er 137 meter og er bygget af ikke mindre end 3 millioner stenblokke.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Aswan
• Cairo
• Luxor
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.