COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Sydholland

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.392,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Sydholland

Byen Middelburg (Middelburg)
I guldalderen var Middelburg Hollands vigtigste handelscentrum efter Amsterdam. Byen bærer stadig spor af sin storhedstid blandt andet i form af sin katedral og de karakteristiske facader i den gamle by. Byen kan opleves både til fods eller fra søsiden fra en af turistbådene. Middelburgs rådhus anses som værende en af Europas flotteste ikke-religiøse bygninger opført i Gotisk stil.
Byen Maastricht (Maastricht)
Maastrichts historie går mere end 2000 år tilbage til dengang romerne grundlagde byen på bredden af det, der i dag hedder Maas-floden. Maastricht ligger i det sydvestligste hjørne af Holland meget tæt ved grænserne til Belgien og Tyskland. St. Servatius kirken er Hollands ældste. Maastrichts anden store seværdighed er Bonnefantenmuseet, der har en flot samling skulpturer og malerier. I visse tilfælde daterer effekterne sig tilbage til tiden før det 17. århundrede.
Flevoland regionen (Sydholland)
Flevoland kom først på landkortet i 1950erne, da området blev drænet for havvand. Selv den dag i dag kan man på nærmeste hold følge dræningsprojekter, der endnu ikke er afsluttede. På den måde fungerer Flevoland som et museum over menneskets kamp mod naturen.
Gelderland regionen (Sydholland)
Gelderlands hovedstad Arnhem blev voldsomt ødelagt under 2. verdenskrig, men er nu genopbygget og nybygget. Byens største aktiv er det store frilandsmuseum med gamle gårde, møller og værksteder. Arnhem er et fint udgangspunkt for cykelture, og byen ligger ikke ret langt fra Hoge Veluwe National Park. Parken er et populært turistmål blandt andet på grund af sit museum med en Van Gogh-samling.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.